Hoe Zullen De "Scarlet Sails" -2012

Hoe Zullen De "Scarlet Sails" -2012
Hoe Zullen De "Scarlet Sails" -2012

Video: Hoe Zullen De "Scarlet Sails" -2012

Video: Hoe Zullen De
Video: 🇷🇺 TRAVEL WITH ME - ST. PETERSBURG - RUSSIA Россия - TEACHER PAUL REACTS 2024, Mei
Anonim

Scarlet Sails is een mooie en romantische vakantie voor alle afgestudeerden, die elk jaar in St. Petersburg wordt gehouden. Dit jaar vindt het plaats in de nacht van 23 op 24 juni, de kortste nacht van het jaar.

Hoe zal het gaan?
Hoe zal het gaan?

De vakantie wordt gehouden volgens de traditie die zich al sinds 2004 heeft ontwikkeld. Eerst een concert op het Paleisplein voor afgestudeerden, er worden zo'n 20 duizend mensen verwacht. Je kunt er alleen op uitnodiging komen. Parallel daaraan zal een concert worden gehouden op het Spit of Vasilievsky-eiland voor gasten en inwoners van de stad. Beide concerten beginnen om 23.00 uur.

Het is nog niet bekend wie er op dit evenement zullen optreden, wel is aangegeven dat bij het samenstellen van de artiestenlijst rekening is gehouden met de wensen van de alumni. Op dit moment zijn alleen de namen van de gastheren van het programma genoemd, dit zijn acteur Ivan Urgant, die dit evenement voor het tweede jaar op rij zal hosten, en zangeres Yulia Kovalchuk.

Om 13:20 uur begint de tweede fase van de "Scarlet Sails" -vakantie - een muzikale pyrotechnische show in het watergebied van de Neva. De toegang tot dit evenement zal gratis zijn. Het wordt een bijzondere en ongewone show op het water. Het hoogtepunt zal de verschijning zijn van een schip onder scharlaken zeilen, dat het zeilschip van Captain Gray zal moeten vertegenwoordigen.

Tegen de tijd dat de pyrotechnische show ongeveer 30 minuten duurt, komt dit door de lengte van de nacht. Aangezien dit de kortste van alle witte nachten van St. Petersburg is, en de donkere tijd van de dag net genoeg zou moeten zijn voor deze show. Daarna komt de dageraad heel snel.

Voor het gemak van afgestudeerden, gasten en inwoners van de stad zullen enkele wijzigingen worden aangebracht in de dagelijkse routine in St. Petersburg. Zo gaan bijvoorbeeld 13 metrostations in het stadscentrum op 24 juni vanaf 4 uur 's ochtends aan de slag, zodat iedereen normaal naar huis kan. Bovendien zal vanwege het evenement het schema voor de opening van de bruggen over de Neva worden gewijzigd.

De organisatoren van het evenement beloofden rekening te houden met alle opmerkingen die de afgelopen jaren aan hen zijn gemaakt en om te luisteren naar suggesties van afgestudeerden van de afgelopen jaren met betrekking tot het houden van deze feestdag.

Aanbevolen: