Hoe De Toeristische Route "kaas" In Het Altai-gebied Te Volgen?

Hoe De Toeristische Route "kaas" In Het Altai-gebied Te Volgen?
Hoe De Toeristische Route "kaas" In Het Altai-gebied Te Volgen?

Video: Hoe De Toeristische Route "kaas" In Het Altai-gebied Te Volgen?

Video: Hoe De Toeristische Route
Video: Biltong u0026 Kaas Strooitjies 2024, Mei
Anonim

De toeristenindustrie is een belangrijk onderdeel van de economie van veel landen. Om toeristen aan te trekken, worden er verschillende routes georganiseerd, worden de meest aantrekkelijke objecten geselecteerd. Een zeer interessante route - "kaas" - zal binnenkort verschijnen in het Altai-gebied.

Hoe kom je erdoor?
Hoe kom je erdoor?

De administratie van het Altai-gebied kondigde de komst van een "kaas" toeristische route aan. De opening van de route zal samenvallen met het "Kaasfestival", dat zal plaatsvinden op 7-8 september 2012. De organisator van deze innovatie was het reisbureau "Argo", het is daar dat u alle kenmerken van de tour kunt leren. Het is voorlopig gemeld dat er 20 mensen in de reisgroep zullen zijn, kinderen moeten in aanwezigheid van hun ouders zijn.

De reis naar de kaasplaatsen van het Altai-gebied begint met een rondleiding door Barnaul en een bezoek aan het restaurant Café de Lafe, beroemd om zijn kaaskeuken. Tourdeelnemers kunnen echte Altai, Franse en Italiaanse kazen proeven. De kazen die u lekker vindt, zijn te koop. Na het diner worden alle toeristen naar Lake Aya vervoerd en bij het recreatiecentrum geplaatst.

Op de ochtend van 8 september vertrekken reizigers naar Krasnogorie, een dorp dat bekend staat om zijn kazen. Op het programma staat een bezoek aan de Karaguzhin-creamery, het proeven van verschillende soorten kazen. Tourdeelnemers kunnen ook lokale biologische honing proeven met wilde kruidenthee. Op het programma staan optredens van lokale folkloregroepen.

Na de lunch staat een bezoek aan de maral op het programma. Toeristen zullen niet alleen marals kunnen zien, maar ook sika-herten, kamelen, sarlyks (yaks). Ze zullen ook uitrusten op het meer van Kireevo, waar ze kunnen vissen en op catamarans kunnen rijden. Na afloop van het programma keert de groep terug naar Barnaul.

De kosten van reizen langs de "kaas" -route bedragen ongeveer 3850 roebel. voor een persoon. Deze prijs is inclusief accommodatie in comfortabele hotelkamers, drie maaltijden per dag, transportservice, excursieprogramma, verzekering en gidsdiensten. Meer gedetailleerde informatie vindt u op de website van de touroperator die deze tour heeft georganiseerd.

Aanbevolen: