Hoe Afstudeeralcohol Te Volgen

Inhoudsopgave:

Hoe Afstudeeralcohol Te Volgen
Hoe Afstudeeralcohol Te Volgen

Video: Hoe Afstudeeralcohol Te Volgen

Video: Hoe Afstudeeralcohol Te Volgen
Video: Alcohol u0026 jongeren: animatie van Jellinek 2024, April
Anonim

Afstuderen is een echt belangrijke gebeurtenis die afscheid neemt van school en jeugd. Helaas beginnen veel schoolkinderen het volwassen leven te leren kennen met slechte gewoonten - in het bijzonder het drinken van alcohol op een feestelijke avond.

Hoe afstudeeralcohol te volgen
Hoe afstudeeralcohol te volgen

instructies:

Stap 1

Om de hoeveelheid alcohol bij het afstuderen onder controle te houden, moet u allereerst precies de lijst met alcoholbevattende dranken op de tafels kennen. De beste opties zijn wijn en champagne. Zo kan in de toekomst de alcohol worden opgespoord die door de afgestudeerden is binnengesmokkeld.

Stap 2

Controleer op de avond voor het afstuderen zorgvuldig het gebouw waarin het wordt gehouden. Het is raadzaam dat de controle door verschillende mensen wordt uitgevoerd - dit zal een grotere kans zijn om alcoholische dranken te vinden die verborgen waren om het direct op het bal te krijgen.

Stap 3

Het wordt aanbevolen om de ramen van de eerste verdieping goed te sluiten - dit voorkomt de overdracht van alcohol van de straat tijdens het bal.

Stap 4

Op de dag van afstuderen moet er een bewaker bij de ingang zijn die tassen met boodschappen controleert, evenals andere bagage die het schoolgebouw in wordt gedragen. Als er een open fles met vloeistof wordt gevonden, moet u deze openen en controleren op de geur van alcohol.

Stap 5

Als de diploma-uitreiking op school plaatsvindt, is het raadzaam om te voorkomen dat schoolkinderen naar buiten gaan door de voor- en achteruitgangen af te sluiten. Als dit niet mogelijk is, kunt u de voordeur open laten, maar er moet een bewaker bij de ingang zijn die toezicht houdt op het vertrek van de afgestudeerden. Het moet hen worden verboden de veranda te verlaten, maar als ze terugkeren met tassen of flessen, moeten ze op dezelfde manier worden gecontroleerd als in de vorige stap.

Stap 6

Het is ook aan te raden om tijdens het afstuderen zelf te controleren, namelijk steekproefsgewijs controleren op geïmporteerde alcoholflessen op tafel, evenals plastic flessen frisdrank. Als ze worden gevonden, moeten ze worden verwijderd.

Stap 7

Bij het houden van een diploma-uitreiking in een instelling is het noodzakelijk om met de administratie af te spreken dat de voorwaarden zo dicht mogelijk bij de hierboven genoemde voorwaarden worden nageleefd.

Aanbevolen: