Zo Breng Je Een Vakantie Terug In Ons Leven

Zo Breng Je Een Vakantie Terug In Ons Leven
Zo Breng Je Een Vakantie Terug In Ons Leven

Video: Zo Breng Je Een Vakantie Terug In Ons Leven

Video: Zo Breng Je Een Vakantie Terug In Ons Leven
Video: WIJ KREGEN RUZIE IN DE TRAM OMDAT HIJ ONS STIEKEM FILMDE... | Een dag in ons leven 2024, Mei
Anonim

Tegen de achtergrond van de ongekende omvang van de vakantie-industrie, groeit een fenomeen genaamd "unlust" catastrofaal. gebrek aan vreugde. En dit is een levendige indicator van innerlijke mentale problemen. Waarom gebeurt dit? Wij zijn ervan overtuigd dat een vakantie een makkelijk haalbare zaak is. Besteld - gekocht - ontvangen! U kunt zeker entertainment krijgen, ontsnappen aan de drukte en het leven. Maar vreugde is dat niet. Dit is een bijzonder licht, een geweldige gemoedstoestand en er is geen winkel waar je het kunt kopen.

Zo breng je een vakantie terug in ons leven
Zo breng je een vakantie terug in ons leven

Een rijke volwassen man sprak over het belangrijkste nieuwe jaar van zijn leven. “Het was in het leger, geen geld, geen eten. Mijn vriend en ik vonden nauwelijks een blikje stoofpot. Ze werd een gerecht, een snack en een drankje. Maar ik heb nog nooit zoveel vreugde en oprechte gesprekken gehad, een gevoel van vrijheid en geluk, als die nacht. Een vakantie gaat over het kennismaken met elkaar, niet de zelfbewondering van iedereen in een groep mensen. Mensen delen hun vreugde, overvloed aan ziel, hun geluk of gebeurtenis. Deze wordt doorgegeven aan de genodigden en vult ze. Als er niets te delen valt, vertrekken gasten in de regel met niets, nog erger verwoest.

Geen weekdagen - geen vakantie. Als je elke dag een cake eet, je netjes kleedt, jezelf toestaat wat je wilt, hoe zal de vakantie dan verschillen van een gewone dag? Een vakantie is een soort mijlpaal, een eigenschap die het volgende deel van het leven samenvat. De vakantie moet worden verdiend, men moet het bereiken, zonder arbeid en zelfbeheersing - het is onmogelijk om dit te doen. Voor sommigen lijken deze uitspraken misschien niet aantrekkelijk. Maar hoe kun je het dan anders beleven? Het ergste van vandaag is voor kinderen die alles hebben en in overvloed. Ze hebben gewoon niets om naar te streven. Dus bedenken ouders iets anders om de baby te verrassen.

De ziel van ieder van ons wordt tot vreugde geroepen, maar om de een of andere reden kiezen we steeds vaker zijn surrogaten en streven we naar een vakantie, waarna we lang tot bezinning komen en fysiek herstellen. Misschien moet je het dan geen vakantie noemen? Vooruitlopend op het feest wachten we meestal op cadeautjes. Vroeger was er een spreekwoord: "Als je van geschenken houdt - liefde en geschenken" Het zou geweldig zijn als onze gasten ons niet met lege handen zouden verlaten. Dan komt een stukje van de vakantie en onze ziel naar het huis van onze vrienden. Wanneer je geschenken aan anderen geeft, ervaar je een buitengewoon gevoel van vreugde, het is groter dan dat wat ontstaat wanneer ze ze aan ons geven. En dit is te leren! Eerst zullen we onszelf moeten dwingen om te geven, en dan zullen we zelf dit gevoel steeds weer willen ervaren.

Er wordt aangenomen dat mensen die niet weten hoe ze moeten rusten en loskoppelen van het werk, niet weten hoe ze zich volledig aan het werk moeten overgeven en er goede resultaten mee behalen. Er was een lange periode in onze familie, toen er zoveel gebeurtenissen en daden waren dat we tijd hadden om alleen hun feit te vermelden. Pas toen realiseerde ik me hoeveel we onszelf beroofden in vreugde, in het begrijpen van wat er gebeurde, in stops voor de gelegenheid om onszelf aan te vullen. Het is beter om de vakantie te vieren in de kring van mensen die dichtbij en dierbaar zijn. Vooral als we leegte of wanorde in ons hebben. Deze mensen zullen ons met hun liefde kunnen verwarmen en kracht in ons kunnen blazen. Waar vind je een reden om je te verheugen? In de blauwe lucht boven je hoofd, dat je nog leeft, dat je niet ziek bent, dat je armen en benen hebt, mensen die om je geven en die je nodig hebben… Er zijn eigenlijk zoveel redenen waarom je je schaamt dat we zien en waarderen ze niet meer.

Ik wens ons allemaal zoveel vreugde dat het niet alleen genoeg zou zijn voor ons, maar voor alle mensen om ons heen!

Gelukkig nieuwjaar 2017!

Aanbevolen: