Hoe Word Je Lid Van Het Deense Carnaval

Inhoudsopgave:

Hoe Word Je Lid Van Het Deense Carnaval
Hoe Word Je Lid Van Het Deense Carnaval

Video: Hoe Word Je Lid Van Het Deense Carnaval

Video: Hoe Word Je Lid Van Het Deense Carnaval
Video: Hoe lid worden van KWTC 2024, April
Anonim

Het Deense carnaval, het grootste evenement in zijn soort in Scandinavië, wordt elk jaar gehouden in het noorden van het land in de stad Aalborg. Hier zie je optredens van bands uit heel Europa, dansnummers en tricks uitgevoerd door echte professionals.

Hoe word je lid van het Deense carnaval
Hoe word je lid van het Deense carnaval

instructies:

Stap 1

Bekijk de data van het Aalborg Carnaval op de officiële website van het evenement, het is beschikbaar in het Deens en Engels. De periode wordt linksboven op de pagina aangegeven. Daar kunt u zich ook vertrouwd maken met het programma van de vakantie en het onderwerp van het jaar waarin u geïnteresseerd bent in de sectie Programma vinden.

Stap 2

Koop tickets naar Denemarken. Helaas accepteert Aalborg Airport geen internationale vluchten, dus u zult naar Kopenhagen moeten vliegen. Non-stopvluchten vanuit Moskou worden uitgevoerd door Scandinavian Airlines en Aeroflot. Vluchten met één tussenverbinding worden aangeboden door Air Baltic, Estonian Air, Aerosvit Airlines, FinnAir, Air Berlin, LOT-Polish Airlines, Turkish Airlines. Je kunt van Kopenhagen naar Aalborg reizen met de reguliere bus, trein of huurauto.

Stap 3

Een Schengenvisum aanvragen voor Denemarken. De lijst met documenten die nodig zijn voor de opening is te vinden op de officiële website van het Denemarken Visumaanvraagcentrum.

Stap 4

Kies uw optie om deel te nemen aan het Deense carnaval. Ten eerste kun je het evenement bijwonen als een gewone toeschouwer. Hiervoor dient u een toegangsbewijs aan te schaffen. Dit kan online op de officiële website van het evenement.

Stap 5

Ten tweede kun je vrijwilliger worden. Elk jaar werft de administratie van het carnaval ongeveer 50 mensen om de viering te helpen organiseren. Houd er rekening mee dat vrijwilligers een paar dagen voor aanvang van de show met hun voorbereidingen beginnen.

Stap 6

Ten derde kunt u direct deelnemer worden. Schrijf hiervoor een aanvraag gericht aan Sjaja Haddidi, voeg het programma van uw toespraak toe en stuur deze naar [email protected]. Na overeenstemming over de details en goedkeuring van de productie door een onafhankelijke jury, wordt u geïnformeerd over de financiële voorwaarden voor deelname en het tijdstip van de generale repetitie.

Stap 7

Kom op tijd voor het evenement naar Aalborg.

Aanbevolen: