Waar Te Gaan Met Kerst

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Met Kerst
Waar Te Gaan Met Kerst

Video: Waar Te Gaan Met Kerst

Video: Waar Te Gaan Met Kerst
Video: Waarom een kerstboom met kerst? 2024, April
Anonim

De geboorte van Christus is een belangrijke en plechtige feestdag, die met schroom en vriendschap wordt gevierd. Op deze dag is er een gevoel van verwondering en eindeloze vreugde. Alle zorgen en problemen verdwijnen ergens en maken plaats voor magie en geluk.

Waar te gaan met kerst
Waar te gaan met kerst

instructies:

Stap 1

Met Kerstmis wil je iets nieuws en vrolijks. Je kunt familietradities veranderen en deze vakantie niet thuis voor de tv doorbrengen, maar in de kathedraal van Christus de Verlosser. Elk jaar wordt hier op 7 januari een kerstdienst gehouden. Kerkiconen zijn versierd met bloemenslingers, de muren van de tempel zijn vuren takken, wat het eeuwige leven van de zoon van God betekent. En natuurlijk zijn de kleding van de geestelijkheid ongewoon helder. Op deze dag wordt letterlijk alles in bloemen begraven. De belangrijkste attributen zijn witte lelies, die worden beschouwd als een symbool van de zuiverheid en zuiverheid van de Moeder van God. Het meest onvergetelijke moment van Kerstmis zijn de feestelijke gezangen van de aanbidders in de naam van Christus de Verlosser. Na een bezoek aan de tempel wordt de ziel gemakkelijk en kalm.

Stap 2

Vroeger, vroeger, was het gebruikelijk om met Kerstmis festiviteiten te organiseren. Mensen zongen, hadden plezier en dansten in cirkels. Gelukkig zijn deze tradities tot op de dag van vandaag bewaard gebleven. Op eerste kerstdag is het feestelijke programma van de stad zeer rijk en gevarieerd. In de hoofdstraten van de stad worden feestelijke festiviteiten georganiseerd. Er vinden kerstvoorstellingen plaats en er zijn vermakelijke dansprogramma's gepland. 'S Avonds brengt de heidense ritus van het zingen een positieve houding. U kunt ook een bezoek brengen aan de gezellige ijsbaan, die wordt gevierd met verschillende wedstrijden en het uitreiken van geschenken. Na het verlaten van zo'n evenement zijn een geweldige stemming en levendige emoties gegarandeerd.

Stap 3

Het is sinds kort in de mode om met kerst naar het platteland te gaan. Het landhuis is versierd met kerstsnuisterijen: papieren sneeuwvlokken, engelen en glinsterende klatergoudsterren. Er worden verschillende gerechten meegebracht en het resultaat is een waar feest! En dan kun je gaan sleeën en skiën, sneeuwballen spelen en dansen tot je erbij neervalt. Zo'n vakantie zal zeker nog lang in het geheugen blijven.

Stap 4

Liefhebbers van een rustige vakantie kunnen vouchers kopen voor sanatoria, rusthuizen, pensions. Veel plezier, een frisse neus halen en door de schone sneeuw slenteren. In een afgesloten en beschermd gebied kun je niet alleen alle ontberingen even vergeten en een heerlijke tijd hebben, maar ook je gezondheid verbeteren, genieten van de stilte van het bos en schoon bronwater. Uitrusting met speeltuinen en sportvelden maakt zo'n vakantie nog comfortabeler, creëert een positieve houding ten opzichte van vriendelijke communicatie. De geboorte van Christus is tenslotte een geweldige tijd waarin het hart gevuld is met hoop en verwachting op een wonder. Iedereen probeert deze dag met vriendelijkheid en liefde door te brengen.

Aanbevolen: