Interessante Kerstborden

Interessante Kerstborden
Interessante Kerstborden

Video: Interessante Kerstborden

Video: Interessante Kerstborden
Video: Storage Wars 40% OFF SALE Bargain Hunters Thrift Store Auction Casey Nezhoda 2024, April
Anonim

Kerstmis is een magische wintervakantie die wordt geassocieerd met veel verschillende tradities, bijgeloof en gebruiken. Er zijn ook hun eigen speciale kerstborden, waar zelfs in onze moderne tijd een groot aantal mensen naar luisteren.

Interessante kerstborden
Interessante kerstborden

Op kerstavond en op de feestdag zelf moet je goed naar het weer kijken. Als het buiten vriest en de zon schijnt, en 's avonds de lucht helder is en bezaaid met sterren, dan zal volgend jaar bevredigend, vruchtbaar en kalm zijn. Bovendien betekent goed weer met Kerstmis dat de lente eraan komt.

Als iemand voor Kerstmis in een sneeuwstorm of een sneeuwstorm valt, dan is dit een buitengewoon positief voorteken. Zo iemand zou rijkdom en voorspoed moeten verwachten.

Als tijdens een wintervakantie een vrouw de eerste is die het huis betreedt tussen de gasten, dan heeft dit voorteken een negatieve connotatie. Er wordt aangenomen dat in dit geval verdriet en ziekte het vrouwelijke gezin zullen vervolgen in het huis waar de gast de eerste was.

Wanneer op kerstavond of met Kerstmis zelf onverwachts gasten in het huis verschijnen - hechte mensen, familieleden, oude vrienden, dan zal dit geluk en geld brengen.

Als een persoon tijdens de vakantie op de een of andere manier een levend wezen om welke reden dan ook schaadt, dan zal dit negatieve gevolgen hebben die zich uitstrekken tot het hele volgende jaar. U kunt te maken krijgen met problemen op het werk, met conflicten in het gezin, met ernstige ziekten, materiële verliezen, enzovoort.

Als een feestdag op zondag valt, is dit een buitengewoon positief teken. Dit betekent dat het komende jaar vruchtbaar zal zijn en geen negatieve gebeurtenissen of significante omwentelingen zal brengen.

Met Kerstmis kun en moet je wensen doen, het is beter om je diepste dromen te kiezen. U kunt er echter niemand over vertellen. Anders kunnen ze ofwel op een heel andere manier worden vervuld, of zelfs slechts gedachten blijven.

Als er, om welke reden dan ook, op een winterochtend een hoeveelheid water op tafel verschijnt, dan geeft dit kerstbord aan dat de mensen die in dit huis wonen het hele volgende jaar zullen worden geplaagd door dorst en droogte. Dit kan zich zowel naar de lichamelijke gezondheid verspreiden, er zullen bijvoorbeeld ziektes ontstaan, waarvan een van de symptomen een constant gebrek aan vocht in het lichaam is, als materiële voordelen. Een gezin zal bijvoorbeeld dringend geld nodig hebben, er zal een soort financiële "droogte" ontstaan.

Als de traditionele kerstgerechten plotseling smakeloos bleken te zijn, betekent zo'n teken dat er volgend jaar veel problemen, ziekten, verliezen zullen zijn.

Aanbevolen: