Hoe Geef Je Geld Voor Een Jubileum?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Geld Voor Een Jubileum?
Hoe Geef Je Geld Voor Een Jubileum?

Video: Hoe Geef Je Geld Voor Een Jubileum?

Video: Hoe Geef Je Geld Voor Een Jubileum?
Video: Hoe sporters expres verliezen voor geld 2024, April
Anonim

Een jubileum is een mooie gelegenheid om een dierbare te vertellen hoe dierbaar hij voor je is. En niet alleen om te zeggen, maar ook om te laten zien - een geschenk in de vorm van geld. En waarschijnlijk zal het voor een held van de dag nuttiger zijn om zo'n geschenk te ontvangen dan een set handdoeken, potten of gereedschap. Het belangrijkste is om het donatieproces op een leuke en mooie manier in te richten, zodat jouw gift echt vreugde brengt.

Hoe geef je geld voor een jubileum?
Hoe geef je geld voor een jubileum?

instructies:

Stap 1

Op internet kun je veel interessante en gemakkelijk te maken origami-figuren van bankbiljetten vinden. En je geeft een vogel, een mand, een vlinder of een huis - het is aan jou.

Stap 2

Als origami niet je sterkste punt is, en het is makkelijker voor je om geld in een envelop te geven, dan kun je deze methode ook gedenkwaardig maken. Maak een zeer grote envelop, groot-groot (bijvoorbeeld een stuk Whatman-papier dat in tweeën is gevouwen). Versier het prachtig, schrijf in de kolom "Aan wie" - de meest eervolle (nou ja, of de rijkste) held van de dag. En met de woorden "Iedereen geeft je kleine enveloppen met geld, en ik geef je een grote. Omdat ik je vooral voorspoed wens "geef je cadeau over. Toegegeven, het zal niet mogelijk zijn om weg te komen van de uitwisseling van het bedrag - de envelop moet er strak uitzien, vol geld. U kunt natuurlijk zelfgemaakte rekeningen toevoegen, waarop in plaats van de geldwaarde uw wensen en groeten zullen staan.

Stap 3

Jubilea behoren tot de generatie die al vele jaren op rij naar hun favoriete tv-programma's kijkt. Daarom kan de donatie van geld worden aangekleed in de vorm van een van uw favoriete tv-programma's, bijvoorbeeld "Field of Miracles". Voor vitaliteit, uitstekend karakter, zuinigheid en bijvoorbeeld het kunnen barbecueën heeft de held van de dag recht op twee boxen. Je biedt aan om te raden welke van hen de felbegeerde prijs bevat. Het punt is dat het bedrag dat je wilt doneren gelijk verdeeld moet worden en in beide vakjes moet worden gestopt. Wanneer de held van de dag er een opent en raadt, kunnen we zeggen dat de held van de dag ook ongelooflijk veel geluk heeft. En vraag met deze woorden om de tweede doos te openen.

Stap 4

Als de held van de dag een man is, en zelfs met gevoel voor humor, speel dan met je geschenk in de vorm van een "grote wasbeurt". Het touw wordt eruit gehaald met sokken aan de wasknijpers (schoon en droog). In deze sokken zit het gedoneerde geld verstopt. Je kunt de held van de dag naar deze echtgenoot lokken en een nieuwe draai aan het spel creëren: hoeveel ze weet hoe ze zich moet voelen, waar de voorraad van haar man verborgen is. En laat hem proberen te raden in welke sok geld zit. De betekenis is hetzelfde als in de vorige versie - er zit geld in alle sokken.

Aanbevolen: