Hoe Versier Je Een Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Verjaardag
Hoe Versier Je Een Verjaardag

Video: Hoe Versier Je Een Verjaardag

Video: Hoe Versier Je Een Verjaardag
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, Mei
Anonim

Verjaardag, zoals ze zeggen, is een vakantie van de kindertijd. Als we opgroeien, wachten we, net als kleine kinderen, nog steeds op felicitaties, geschenken en vriendelijke glimlachen. Door het appartement van de jarige te versieren, voegt u vreugde toe aan het feestelijke spaarvarken.

Hoe versier je een verjaardag
Hoe versier je een verjaardag

Noodzakelijk

  • - ballonnen en sterke longen
  • - Whatman papier, verf, viltstiften, knopen
  • - kaarsen en sterretjes
  • - goed gezind

instructies:

Stap 1

De beste decoratie van de vakantie voor altijd zijn ballonnen. Wie van ons heeft niet genoten van hun verbazingwekkende vermogen om naar het plafond te vliegen en luid te exploderen op het meest ongelegen moment. Een pakje ballonnen koop je bij een speciaalzaak. Meestal worden 100-200 stuks in één verpakking verkocht. In dit geval zult u behoorlijk wat tijd en moeite moeten besteden om ze op te blazen. De beste optie zou een georganiseerde verbinding zijn met deze moeilijke activiteit van anderen.

Stap 2

Indien mogelijk is het beter om ballonnen opgeblazen met helium te bestellen bij een gespecialiseerd bureau. Dergelijke ballonnen zullen onder het plafond vliegen, in tegenstelling tot ballonnen die met lucht zijn gevuld. Ze kunnen in meerdere stukken worden vastgebonden of door het appartement worden verdeeld. In hetzelfde bureau krijg je een geschenkfiguur van ballonnen aangeboden: bloemen, clowns of bijvoorbeeld een hele auto. U kunt de jarige verrassen met een ongewoon geschenk dat nog vele jaren zal worden herinnerd.

Stap 3

Winkels verkopen tegenwoordig allerlei papieren slingers en posters die je overal in huis kunt ophangen. Maar als je de tijd en het verlangen hebt, kun je het gemakkelijk alleen redden. Hiervoor heb je tekenpapier, viltstiften of verf, een schaar en ander briefpapier nodig. Maak van tevoren een soort muurkrant, die zal worden versierd met foto's van de held van de gelegenheid, felicitatieverzen en handtekeningen van vrienden. Over een paar jaar herinnert zo'n krant je aan een fijne vakantie.

Stap 4

Als de ruimte het toelaat, kun je het vieren met kaarsen, sterretjes of klein vuurwerk in huis. Zorg er in dit geval voor dat u de veiligheid van wat er gebeurt in de gaten houdt. Zorg dat je altijd water of een doek bij de hand hebt. Hetzelfde vuurwerk kan op de binnenplaats worden geregeld. Wat een vakantie zonder vuurwerk?

Stap 5

En de belangrijkste decoratie van de vakantie zijn de sprankelende ogen van de jarige, de warme glimlach van vrienden en familieleden en een vriendelijke sfeer. Niet voor niets is er maar één keer per jaar een verjaardag. Geef je geliefde op deze dag een stukje jeugd.

Aanbevolen: