Geld Geven Voor Een Verjaardag A

Inhoudsopgave:

Geld Geven Voor Een Verjaardag A
Geld Geven Voor Een Verjaardag A
Anonim

Van alle verjaardagscadeaus is geld het meest praktisch. Tegenwoordig, wanneer je bijna alles kunt kopen wat je hartje begeert voor contant geld, hinten de verjaardagsmensen zelf naar de gasten dat ze geen nutteloze souvenirs willen ontvangen, maar knapperige rekeningen. De vraag rijst echter: hoe kun je zo'n geschenk mooi presenteren? Je kunt geen verfrommeld duizendste uit je zak halen om het onhandig in de hand van de held van de gelegenheid te schuiven. Ik zou graag een manier vinden om dit banale geschenk op de vakantie het meest spectaculaire en gedenkwaardige te maken.

Geldboom - een origineel verjaardagscadeau
Geldboom - een origineel verjaardagscadeau

instructies:

Stap 1

Meestal wordt geld nu gepresenteerd in speciale enveloppenkaarten. Ze zijn ofwel gemaakt in de vorm van een zak, waarin een rekening wordt gestoken of meerdere. Of ze vertegenwoordigen een traditionele ansichtkaart met een verrassing erin: een zak voor geld of een zijden lint waar je je cadeautje onder kunt leggen. In de regel zijn dergelijke ansichtkaarten voorzien van een kleine verjaardagsgroet, dus het is niet nodig om er zelf een uit te vinden.

Stap 2

De originele versie is een geldboom voor een jarige. Om dit te doen, heb je een kleine boom in pot nodig (je kunt het kopen bij een bloemenwinkel) en veel rekeningen. De bankbiljetten die in een kegel zijn gerold, zijn netjes vastgebonden aan boomtakken met dunne veelkleurige linten. Als de boom dicht gebladerte heeft, kunt u rekeningen tussen de bladeren plaatsen. Om het effect te voltooien, schrijft u met een viltstift of speciale verf "Money Tree" op de pot en geeft u deze aan de jarige en vraagt u hoe u deze waardevolle plant water moet geven.

Stap 3

Als je de tijd en het verlangen hebt om de jarige te verrassen, koop dan veelkleurige ballonnen - zolang de held van de gelegenheid maar draait. Steek bij het opblazen een biljet in elke ballon. Als je op bezoek komt, haast je dan niet om een geschenk te overhandigen. Regel een spel: blinddoek de jarige, hang ballonnen door de kamer en stuur hem met een breinaald of ander scherp voorwerp in zijn handen om 'hun geld op te halen'. Om het plezier te vergroten, schiet je de zoektocht naar geld in ballen op een videocamera.

Aanbevolen: