Hoe Schrijf Je Een Sms Met Felicitaties

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Sms Met Felicitaties
Hoe Schrijf Je Een Sms Met Felicitaties

Video: Hoe Schrijf Je Een Sms Met Felicitaties

Video: Hoe Schrijf Je Een Sms Met Felicitaties
Video: Hoe schrijf je een kaart? 2024, Maart
Anonim

Mensen die ver van elkaar wonen, feliciteren elkaar vaak met een vakantie via sms. Op het eerste gezicht lijkt dit vrij eenvoudig om te doen, maar in werkelijkheid is dit niet het geval.

Hoe schrijf je een sms met felicitaties
Hoe schrijf je een sms met felicitaties

instructies:

Stap 1

Als we het hebben over felicitaties van vrienden die geen rol spelen in je leven, is de meest gebruikte uitdrukking "Fijne feestdagen! Al het beste!". Het is heel natuurlijk dat een dergelijke felicitatie dienovereenkomstig wordt ervaren. Probeer dergelijke bewoordingen te vermijden om misverstanden en misverstanden bij de geadresseerde te voorkomen.

Stap 2

Sommigen gaan zelfs nog verder in hun verlangen om origineel te zijn. Ze voeren de zin "gefeliciteerd met … (naam van de vakantie)" in de zoekmachine in, kiezen de meest geschikte uit de verkregen resultaten en sturen ze naar de geadresseerde. Het is onwaarschijnlijk dat de ontvanger zal geloven in de oprechtheid van uw woorden, na zo'n bericht te hebben ontvangen.

Stap 3

Probeer uw eigen begroeting te maken. Het maakt niet uit of je vloeiend Russisch spreekt of niet, het belangrijkste is je auteurschap. Zelfs een paar kleine fouten in je bericht zullen de geadresseerde helpen begrijpen dat je hem uit de grond van je hart hebt geprobeerd te feliciteren, en niet de gemakkelijke weg hebt gekozen en geen antwoord hebt geschreven.

Stap 4

Vermijd bij het opstellen van een sms-bericht banale wensen zoals "goede gezondheid", "sterke liefde", enz. De held van de gelegenheid zal deze woorden zeker graag in zijn toespraak ontvangen, maar u bent misschien niet de eerste die ze gebruikt. Probeer synoniemen te gebruiken om je emoties te uiten. Op internet kunt u woordenboeken vinden die alle woorden weergeven met een vergelijkbare betekenis.

Stap 5

Stel je voor dat je een groet voor jezelf schrijft. Gebruik de uitdrukkingen die je leuk vindt. Uw wens moet relevant zijn voor de persoon voor wie deze bedoeld is. Probeer je idee achter mooie woorden te verhullen zodat het zich onderscheidt van anderen, maar tegelijkertijd kon de geadresseerde het begrijpen.

Aanbevolen: