Hoe Maak Je Een Originele Ansichtkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Originele Ansichtkaart
Hoe Maak Je Een Originele Ansichtkaart

Video: Hoe Maak Je Een Originele Ansichtkaart

Video: Hoe Maak Je Een Originele Ansichtkaart
Video: Hoe maak je een ansichtkaart 2024, Mei
Anonim

Een vakantie nadert - de verjaardag van vrienden of familieleden, bruiloft, jubileum, nieuwjaar, meidag, maar je weet maar nooit wat nog meer. Dat betekent dat er over geschenken moet worden nagedacht. Een kaartje geven? De keuze aan ansichtkaarten is inmiddels vrij groot, maar met al hun diversiteit is dit nog steeds een serie-item, onorigineel, met een gedrukte standaard felicitatie. Dan kun je met je eigen hand een exclusieve ansichtkaart maken.

Hoe maak je een originele ansichtkaart
Hoe maak je een originele ansichtkaart

instructies:

Stap 1

Laten we eerst beslissen wat we precies gaan creëren. Een ansichtkaart is niet per se een versierd stuk papier met felicitaties. U kunt verder gaan.

Stap 2

Een van de mogelijkheden is een collage van bijvoorbeeld foto's van de jarige en bijpassende foto's. Daar hoort ook een speciaal magazine bij - gewijd aan de betreffende feestdag of de held van dit feest. Het tijdschrift mag dan wel erg kleine 2-4 pagina's zijn, het is best "echt", bijvoorbeeld met een foto van de jarige, zijn interviews en uitspraken van vrienden over hem.

Stap 3

Of u kunt een wenskaart maken zonder papier. Bijvoorbeeld om op de grond af te beelden. Vertrappel een felicitatie en een tekening op vers gevallen sneeuw, teken een originele felicitatiegraffiti recht op het asfalt.

Stap 4

Een ander idee is een "ansichtkaart" gemaakt van gezouten deeg. Ook hier kunt u dromen. Laten we zeggen dat je een lolly beeldhouwt en er een wens voor een zoet leven op plaatst. Je kunt een boek boetseren waarin een felicitatie wordt geschreven of een krijtbord.

Stap 5

Als je desondanks besluit een ansichtkaart van papier te maken, is er ook waar je om kunt draaien. U kunt natuurlijke materialen gebruiken om een ansichtkaart te maken: gedroogde bladeren en bloemen, twijgen, kastanjes, eikels, stengels, grassprieten, enz. Eerst moet je een plot bedenken en alles met een potlood tekenen - als er iets mis is, is het gemakkelijker om het potlood te wissen dan de ansichtkaart opnieuw te maken. Je kunt bijvoorbeeld een bloemenkrans uitbeelden en felicitaties van stengels en grassprieten opmaken. En je kunt een tekening of felicitatie van koffiebonen opmaken met fluwelen papier of gouden gaas als achtergrond.

Stap 6

Je kunt glitterlijm, kralen, kralen en bugels, satijnen linten en kant gebruiken bij het maken van een ansichtkaart (als je een ansichtkaart maakt voor een fashionista en glamour aan je creatie wilt toevoegen). In principe is elk materiaal geschikt voor het maken van een ansichtkaart, zelfs toiletpapier, waaruit overigens zeer originele composities worden verkregen.

Stap 7

Een andere vraag is waar de percelen voor de ansichtkaart te krijgen zijn. Hier kun je proberen om bijvoorbeeld in boekwinkels of kiosken te lopen, kant-en-klare ansichtkaarten te bekijken, misschien vind je sommige verhalen of elementen leuk. Dan is het beter om ze te schetsen, ze vervolgens te rangschikken zoals je wilt en ze te belichamen in je meesterwerk.

Stap 8

En tot slot, misschien zijn de felicitaties de belangrijkste charme van de ansichtkaart. Gedichten of proza, ze moeten oprecht en origineel zijn. Beknibbel niet op goede wensen en lof voor uw vrienden en familie. Wens hen niet alleen traditioneel gezondheid en geluk in hun persoonlijke leven. Verzin voor elk speciale woorden en je kunt er zeker van zijn dat ze het zeker zullen waarderen.

Aanbevolen: