Hoe Alle Heiligen Te Feliciteren Met De Vakantie?

Inhoudsopgave:

Hoe Alle Heiligen Te Feliciteren Met De Vakantie?
Hoe Alle Heiligen Te Feliciteren Met De Vakantie?

Video: Hoe Alle Heiligen Te Feliciteren Met De Vakantie?

Video: Hoe Alle Heiligen Te Feliciteren Met De Vakantie?
Video: Nodig op 21 juli voorspoed en welvaart uit in het huis op het feest van het Kazan-icoon van de Moede 2024, April
Anonim

Heksen, pompoenen, geesten - dit is een onvolledige lijst van waar je op 31 oktober mee te maken zult krijgen. Op deze dag wordt in de wereld Allerheiligen gevierd. Ongeveer tweeduizend jaar geleden, rond deze tijd, vierden de Keltische stammen de komst van het nieuwe jaar. De rituelen en stijl van de vakantie waren gevuld met magie en mystiek. Na verloop van tijd verspreidde de vakantie zich naar het grondgebied van de Slavische landen. En als je iets te vieren hebt, moet je nadenken over hoe je kunt feliciteren!

Hoe alle heiligen te feliciteren met de vakantie?
Hoe alle heiligen te feliciteren met de vakantie?

Cadeaus voor Halloween, namelijk onder deze naam is de feestdag bekend over de hele wereld, werden uitgevonden door de Slaven. In de Verenigde Staten en Europa beperken ze zich tot het creëren van een specifieke sfeer in huis en het maken van snoepjes, die de rol spelen van geschenken in het spel Trick or Treat!. Daarom beslist iedereen naar eigen goeddunken over geschenken en felicitaties.

Souvenir

"Een geschenk kan goed zijn, slecht en een boek", kortom, geschenken zijn nuttig en nutteloos, maar aangenaam. Met de hand gemaakte en in de winkel gekochte souvenirs zijn een geweldige herinnering aan uw Halloween-feest. Schedels en pompoenen, vleermuizen en botten, zwarte katten en spinnen bedrukt met plastic of rubber kunnen zich op een koelkastdeur of werktafel nestelen.

Nuttig hulpprogramma

Als je vrienden en geliefden praktische mensen zijn, kies dan geschenken die nuttig zijn in het dagelijks leven. Gebruik naast de gebruikelijke afbeeldingen van pompoenen, schedels en heksen op een bezemsteel het kleurenschema dat inherent is aan de vakantie. Oranje en zwarte kopjes en notitieboekjes, pennen en kaarsen, sjaals en handtassen voor schattige "heksen".

Kaarsen zijn een decoratief maar nuttig geschenk. Let op de grappige oranje beeldjeskaarsen: pompoenen, geesten of grafstenen, hartstochtelijke bloedrode kaarsen geassocieerd met vampiers, of elegante zwarte.

U moet alleen sieraden kiezen als u zeker weet dat uw smaak overeenkomt met de voorkeuren van de persoon die de eigenaar van het geschenk wordt. Om te voorkomen dat kralen, oorbellen en armbanden in de verre hoek van de kast worden gegooid, geeft u de voorkeur aan neutrale sieraden die slechts een subtiel vleugje feestelijkheid hebben. Een spectaculaire en unieke oplossing is een accessoire gemaakt van barnsteen en leer.

De keuze van het servies kan worden behandeld met een vleugje humor. Presenteer aan de gastvrouw, verras je met heerlijke snoepjes, een snoepschaal in de vorm van een transparante schedel of een set bakpotten in de vorm van kleine pompoenen, kopjes in heldere gebreide hoezen zullen gezellig zijn en warmte geven. Denk er bij het kiezen van een dergelijk geschenk aan dat het van hoge kwaliteit en veilig moet zijn.

Als je van zeep maken houdt, is het tijd om aan de slag te gaan en rustieke oranje zeepstaven te maken met gedroogde sinaasappelschijfjes, pompoen en kurkuma.

Heerlijke geschenken moeten als een aparte categorie worden beschouwd. Verpak snoep en koekjes in zelfgemaakte dozen die kunnen worden versierd met kunstmatige spinnenwebben.

Aanbevolen: