Hoe Meisjes Te Feliciteren Met Een Vakantie?

Inhoudsopgave:

Hoe Meisjes Te Feliciteren Met Een Vakantie?
Hoe Meisjes Te Feliciteren Met Een Vakantie?

Video: Hoe Meisjes Te Feliciteren Met Een Vakantie?

Video: Hoe Meisjes Te Feliciteren Met Een Vakantie?
Video: PSG Echt Irritant Om Naar Te Kijken In Vergelijking Met Liverpool u0026 City! 2024, April
Anonim

Mannen, wiens werk het grootste deel van het team uit vrouwen bestaat, vragen zich vaak af hoe ze de schone seks kunnen feliciteren met een vakantie. Het is vooral moeilijk om dit te doen op 8 maart, wanneer geschenken moeten worden gegeven aan iedereen, zonder uitzondering, van de schoonmaakster tot de CEO.

Hoe meisjes te feliciteren met een vakantie?
Hoe meisjes te feliciteren met een vakantie?

instructies:

Stap 1

Als u een plechtige presentatie van geschenken plant, die zal worden bijgewoond door alle schone seksen die op kantoor aanwezig zijn, moeten de geschenken noodzakelijkerwijs gelijk zijn, of zelfs beter hetzelfde. Als je iemand wilt verrassen met een duurdere verrassing, doe het dan persoonlijk, tete-a-tete.

Stap 2

Het is niet nodig om dure geschenken te kopen, het belangrijkste is dat ze nuttig zijn. Je moet geen knuffels geven - ze zullen zeker op de verre plank worden gegooid. Bedenk wat elke vrouw leuk zou kunnen vinden. Wees origineel. Bestel champagne met foto's van medewerkers op de fles. Het is helemaal niet duur - van tweehonderdvijftig tot duizend roebel, afhankelijk van het type wijn. Zo'n verrassing zal nog lang bijblijven. De alcoholische dranken zullen worden gedronken en de container zal worden bewaard als een waardevolle tentoonstelling.

Stap 3

Probeer voor elke dame een aparte begroeting te schrijven. Het kost wat tijd, maar een individuele benadering is altijd veel prettiger dan een collectieve toespraak. Laat het twee of drie regels zijn. Beschrijf daarin de beste eigenschappen van elke medewerker - verantwoordelijkheid, hard werken, originaliteit, creativiteit, loyaliteit, enz. Raak niet alleen externe gegevens aan. Door iemand eruit te pikken, wekt u onvrede of zelfs jaloezie bij de rest van het team.

Stap 4

Stuur het vrouwelijke deel van het team naar de spa. Deze procedures zijn altijd prettig en altijd op hun plaats. Geef elk een attest van deelname. Laat de dames een moment kiezen dat het hen uitkomt en besteed het aan het behouden van een mooi uiterlijk.

Stap 5

Als het budget van de onderneming geen grote bedragen voor geschenken plant, presenteer dan bloemen aan de dames. Het is altijd leuk. Presenteer de bollen in potten - laat de meisjes ze zelf kweken. Dit kunnen lentevariëteiten van planten zijn - narcissen, hyacinten, enz. Ze bestaan allemaal perfect in binnenomstandigheden en zullen hun eigenaars verrassen met hun bloei gedurende ten minste zeven tot vijftien dagen.

Aanbevolen: