Hoe Maak Je Klatergoud?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Klatergoud?
Hoe Maak Je Klatergoud?

Video: Hoe Maak Je Klatergoud?

Video: Hoe Maak Je Klatergoud?
Video: SLUWE MEESTERS, die behoefte hebben om te weten! De 50 beste tips voor 3 jaar! Top 50 geniale ideeën 2024, April
Anonim

Nieuwjaarsvakanties zijn niet denkbaar zonder een kerstboom, kleurrijke slingers en natuurlijk kleurrijk klatergoud. Maar je kunt met je eigen handen prachtig klatergoud maken: een beetje fantasie - en de originele kerstversiering is klaar!

Hoe maak je klatergoud?
Hoe maak je klatergoud?

instructies:

Stap 1

Je kunt klatergoud maken van gewoon veelkleurig papier. Knip de stroken op de gewenste lengte en knip vervolgens de franjes aan beide zijden van de tape. Als je wilt dat het klatergoud groot is, maak dan sneden op grotere afstand. Voor het frame moet je een dunne, buigbare draad nemen. Pak je tape en begin deze met de schroef om de draad te wikkelen. Je moet weten dat hoe strakker je het papier opwindt, hoe sterker het klatergoud zal eindigen.

Stap 2

Je kunt ook klatergoud maken van plastic glittertape. De productietechnologie zal hetzelfde zijn als voor papierklatergoud.

Stap 3

Je kunt een veelkleurige regen in het afgewerkte klatergoud weven of versieren met kleine kerstballen.

Stap 4

Je kunt ook proberen een klatergoudboom te maken. Neem een takje met dunne takjes. Maak een lint met franjes zoals hierboven beschreven en wikkel het dan om het takje vanaf de basis. Zo'n klatergoudboom kan in een vaas worden gezet, nadat deze is versierd met kleine kerstballen.

Stap 5

Neem bij het gebruik van zelfgemaakt klatergoud de veiligheidsmaatregelen in acht: wikkel geen slingers rond de lichten met versieringen - dit kan tot brand leiden. Plaats klatergoud (vooral plastic) buiten het bereik van huisdieren, zodat huisdieren uw sieraden niet kunnen proeven.

Aanbevolen: