Wat Is De Juiste Manier Om Te Koken Voor Pasen?

Inhoudsopgave:

Wat Is De Juiste Manier Om Te Koken Voor Pasen?
Wat Is De Juiste Manier Om Te Koken Voor Pasen?

Video: Wat Is De Juiste Manier Om Te Koken Voor Pasen?

Video: Wat Is De Juiste Manier Om Te Koken Voor Pasen?
Video: 19 GEKKE RECEPTEN OM U TIJD TE BESPAREN 2024, April
Anonim

Huisvrouwen beginnen zelfs tijdens de vastentijd na te denken over wat ze voor Pasen moeten koken, en willen de vakantie onvergetelijk maken. Elke familie heeft zijn eigen tradities, maar er zijn een aantal recepten zonder welke het simpelweg onmogelijk is om je de heldere opstanding van Christus voor te stellen.

Wat is de juiste manier om te koken voor Pasen?
Wat is de juiste manier om te koken voor Pasen?

instructies:

Stap 1

Cake bakken. Het deeg voor hun bereiding vereist een speciale houding ten opzichte van zichzelf, daarom nemen niet alle huisvrouwen dit bakken op zich, maar de smaak van zelfgemaakte paascake kan niet worden vergeleken met wat in de winkel wordt aangeboden. De mate van gereedheid van het deeg wordt bepaald door de plakkerigheid: een goed geklopt deeg plakt niet aan de handen. Nadat het deeg is gerezen, moet het worden geroerd en teruggeplaatst. De procedure wordt minstens twee keer herhaald. Bij het invullen van formulieren voor cakes, moet u ten minste een derde van de vrije ruimte overlaten, anders kan het deeg nergens rijzen.

Stap 2

Kleur de eieren. Je kunt chemische kleurstoffen in winkels vinden, maar lange tijd werden eieren gekookt samen met uienschillen, waardoor ze een rijke sinaasappeltint en een speciale, alsof een beetje gebakken smaak kregen. Als er absoluut niet genoeg tijd is om de eieren te kleuren, kun je ze eenvoudig versieren met kant-en-klare stickers, maar de smaak van de eieren zal normaal zijn.

Stap 3

Pasen voorbereiden. Dit is kwark, eerder geraspt door een zeef en gemengd met room, zure room, eidooiers of eieren, boter. De gemakkelijkste manier is om kwark te mengen met zure room en andere vetbronnen, maar afhankelijk van de bereidingswijze zijn er nog twee soorten Pasen, vla en gekookt. Elk gezin heeft zijn eigen recepten voor Pasen, maar met warmte behandeld Pasen is het lekkerst.

Stap 4

Naast taarten kun je peperkoek op tafel zetten. Voor een vakantie worden ze in speciale vormen gebakken, het kunnen duiven, paashazen of eieren zijn. De aanwezigheid van ander gebak is niet verboden, van pannenkoeken tot taarten. In een aantal regio's worden paasgrootmoeders op tafel gezet. Dit gebak is gemaakt van boterdeeg en versierd met glazuur.

Stap 5

Paasmaaltijden eindigen daar niet. Zorg ervoor dat u vlees op tafel zet, dat kan worden gekookt volgens het recept van het meest geliefde gezin. Vroeger werden reuzel en gebakken vlees op tafel gezet, dat zelfs als het koud was zijn smaak niet verloor.

Aanbevolen: