Hoe Kleed Je Je Voor Een Sauna?

Inhoudsopgave:

Hoe Kleed Je Je Voor Een Sauna?
Hoe Kleed Je Je Voor Een Sauna?

Video: Hoe Kleed Je Je Voor Een Sauna?

Video: Hoe Kleed Je Je Voor Een Sauna?
Video: Hoe om GEWICHT Snel te VERLIEZEN! Overzicht van Pak-Sauna Titel en Vechten 2024, Mei
Anonim

Een bezoek aan de sauna is niet alleen een genezingsproces, het is een heel communicatieritueel. Traditioneel is het gebruikelijk om met vrienden naar de sauna te gaan. Maar zelfs een bezoek aan het stoombad uitsluitend voor cosmetische doeleinden in absolute eenzaamheid impliceert de aanwezigheid van speciale kleding, of de zogenaamde badset.

Hoe kleed je je voor een sauna?
Hoe kleed je je voor een sauna?

instructies:

Stap 1

Een van de belangrijkste dingen die nodig zijn in een sauna is een brede handdoek. Het dient zowel als een kledingstuk wanneer het om het lichaam wordt gewikkeld, en als een stoelhoes die voorkomt dat de meest delicate delen van het lichaam in contact komen met de bank. Trouwens, een handdoek is vrij vervangbaar door een dun laken, waardoor de huid ook kan ademen en zweet absorbeert.

Stap 2

Zorg voor een traditionele badmuts. Trouwens, sommige van deze hoeden werden omgezet in designeritems van natuurlijk vilt. Deze speciale muts beschermt je hoofd tegen een zonnesteek en beschermt je haar effectief tegen hitte. Als je geen badmuts bij de hand hebt, kun je je hoofd wikkelen met een gewone katoenen hoofddoek of een dunne handdoek.

Stap 3

Slippers zijn net zo belangrijk in een sauna. Het is beter als dit rubberen slippers zijn, en persoonlijk van jou, en niet uitgegeven door het personeel. Voetschimmel wordt perfect overgedragen via de oppervlakken van de zolen, banken, vloeren.

Stap 4

Ook in de sauna is een badjas handig. In het stoombad zelf is deze kleding natuurlijk ongepast, maar een badjas zal meer dan een grote handdoek vervangen bij het verlaten van de sauna.

Stap 5

Moderne fabrikanten bieden niet alleen aparte mooie accessoires voor het bad, ze hebben voor alles in één keer gezorgd. Saunaliefhebbers kunnen voor de sauna en schoonheidsbehandelingen een complete set wegwerpkleding aanschaffen. Het is handig en hygiënisch. Sets zijn in de regel gemaakt van zacht, natuurlijk materiaal en bevatten: een wegwerphanddoek, soms een korte broek, een hoed, pantoffels met antislipzolen, voor vrouwen - een bustier.

Aanbevolen: