Karaokepunten Krijgen

Inhoudsopgave:

Karaokepunten Krijgen
Karaokepunten Krijgen

Video: Karaokepunten Krijgen

Video: Karaokepunten Krijgen
Video: W10.1 Teken Parabole 2024, April
Anonim

Als je graag karaoke zingt, dan wil je jezelf zeker testen op het puntenprogramma. Zingen is dus twee keer leuker en spannender. Goede gegevens zijn niet genoeg om de best mogelijke score te behalen. Gebruik een paar trucjes.

Karaokepunten krijgen
Karaokepunten krijgen

instructies:

Stap 1

Zing alleen bekende liedjes. Anders krijg je nog geen 50 punten. Hoe beter je de tekst en de melodie kent, hoe zelfverzekerder je als artiest zult zijn.

Stap 2

Ontdek de mogelijkheden van je stem. U moet het bereik bepalen waarbinnen uw stem het prettigst klinkt. Begrijp de systeeminstellingen en selecteer de gewenste sleutel. Hoe goed je ook zingt, als de begeleiding te laag of juist hoog is, kun je het lied niet trekken.

Stap 3

Zoek een ruw repertoire. Observeer in welke stijlcomposities je bijzonder goed bent. Misschien zijn er artiesten wiens vocale capaciteiten vergelijkbaar zijn met die van jou. Zing hun liedjes.

Stap 4

Neem een paar zanglessen. Daarop zal de docent je uitleggen hoe je op de juiste manier ademt, hoe je je stembanden opwarmt voordat je gaat zingen, hoe je moeilijke noten speelt en wat je moet doen om je stem beter te laten klinken. Natuurlijk zal hij je niet in zo'n korte tijd een stem geven, maar zijn advies zal je van pas komen en je zingt toch op een andere manier.

Stap 5

Zing harder. Het systeem is zo ontworpen dat punten worden toegevoegd voor de luidheid van de uitvoering. Als je te zacht zingt, wordt je vocale bekwaamheid niet gewaardeerd.

Stap 6

Improviseer niet. Als het je doel niet is om de voorstelling origineel te maken, maar om zoveel mogelijk punten te behalen, blijf dan bij de optie die door het programma wordt voorgesteld. Elke afwijking van de melodie of tekst wordt door het beoordelingssysteem als een vergissing ervaren.

Stap 7

Oefening. Zing het nummer van je keuze meerdere keren voordat je naar de karaokebar gaat. Je zult merken dat je het elke keer beter doet. Je kunt een specifiek nummer oefenen met een zangdocent. Hij zal je laten zien hoe je moeilijke plekken kunt verbeteren.

Stap 8

Zing terwijl je staat. Hierdoor klinkt je stem beter. Knijp niet, strek je schouders. Kruis je armen niet. Houd je houding vrij en je houding recht.

Aanbevolen: