Herfst Equinox: Do's En Don'ts

Inhoudsopgave:

Herfst Equinox: Do's En Don'ts
Herfst Equinox: Do's En Don'ts

Video: Herfst Equinox: Do's En Don'ts

Video: Herfst Equinox: Do's En Don'ts
Video: September 21, the fatal Full Moon, the Nativity of the Virgin: absolutely do not do it 2024, April
Anonim

In 2019 valt de datum van de herfst-equinox op 23 september. Op deze dag is de dag in zijn duur gelijk aan de nacht. En op 24 september begint de tijd van "duisternis en kou", een lange nacht. Het duurt tot de winterzonnewende. De herfst-equinox is een herfstfestival in verband met bepaalde tradities. En het is belangrijk om te weten wat wel en niet kan op deze septemberdag.

Herfst equinox 2019
Herfst equinox 2019

In het verre verleden, op de dag van de herfstnachtevening, was het gebruikelijk om ceremonies en rituelen uit te voeren waarbij de goden en geesten van de natuur werden geprezen. Op dit moment was het nodig om de goden en de aarde te bedanken voor een overvloedige oogst, voor welvaart in het huis, voor patronage en steun. Men ging ervan uit dat alle wensen die tijdens de herfstviering zijn gedaan of opgeschreven, zeker zullen uitkomen.

De herfst-equinox, die in 2019 op 23 september valt, is een tijd waarin alles om ons heen verzadigd is met magie en magie. Drie dagen voor de vakantie en drie dagen erna worden ook als bijzonder beschouwd. Daarom zijn alle aanbevelingen over wat wel en niet kan worden gedaan tijdens de herfst-equinox niet alleen voor één dag relevant. De hele week moet je heel voorzichtig zijn, want het universum kan nuttige tekenen geven en bij elke stap kunnen wonderen gebeuren.

Early Autumn Festival: wat u kunt doen?

De zeven dagen van september, inclusief de herfst-equinox, zijn geschikt om de natuur in te gaan. Als het weer het toelaat, moet je je schoenen uittrekken en een beetje blootsvoets over het gras, de aarde, de bladeren lopen. U kunt dus verzadigd zijn met vitale energie die u zal helpen het komende "donkere seizoen" zonder verlies te overwinnen. Tegelijkertijd wordt aanbevolen om geneeskrachtige en magische kruiden te verzamelen, bessen en paddenstoelen te zoeken en de overblijfselen van de oogst te verwijderen.

Om de herfst-equinox te vieren, ook in 2019, is het de moeite waard om zelfgemaakte taarten en broodjes te bakken. De vulling moet groenten zijn (bijvoorbeeld kool of aardappelen), bessen, paddenstoelen, herfstfruit. Je kunt noten, gedroogd fruit toevoegen.

De magische septembertijd is ideaal voor waarzeggerij op tarotkaarten en runen, en voor het maken van lay-outs voor jezelf of dierbaren voor de toekomst. Het is de moeite waard om magische rituelen uit te voeren die zijn ontworpen om van ziekten en problemen in het leven af te komen, om eventuele verontrustende problemen op te lossen. Voor de herfst-equinox zelf moet je een lijst maken van wat je kwijt wilt. Verbrand dan het blad en blaas de as uit het raam.

Drie dagen voor de feestdag, op de feestdag zelf en drie dagen erna is de periode waarin het de moeite waard is om oude banden te vernieuwen, familieleden te ontmoeten, begraafplaatsen te bezoeken, graven te versieren en op te ruimen en voorouders te eren. Op dit moment wordt ook aanbevolen om een algemene schoonmaak van het huis uit te voeren, al het afval weg te gooien, op te ruimen en comfort in uw huis te creëren. Dingen zijn onnodig, maar in goede staat is het beter om uit te delen aan mensen in nood.

Herfst-equinox: taboes en tradities
Herfst-equinox: taboes en tradities

Wat kan en moet nog meer:

  1. vergeef beledigingen, laat mensen los, ontdoe je van slechte gedachten;
  2. mediteer, breng tijd alleen door om jezelf dieper te leren kennen;
  3. gaan lopen;
  4. de resultaten van de afgelopen maanden samenvatten en eerder gestarte zaken afronden;
  5. tel zorgvuldig, met liefde, het beschikbare geld zodat het in de toekomst zal worden toegevoegd;
  6. kaarsen, kruiden en wierook branden;
  7. op bezoek gaan, meer communiceren met familie en vrienden;
  8. zich bezighouden met creativiteit;
  9. plannen maken voor de toekomst;
  10. deelnemen aan verkoop, lang gewenste aankopen doen;
  11. een bad nemen met de toevoeging van kamille, lavendel;
  12. bedank het Universum en de mensen in de buurt oprecht voor de ervaring, kennis, vaardigheden - voor alles;
  13. geschenken geven, ook die welke door u zelf zijn gemaakt;
  14. maak rituelen die geluk en succes aantrekken, maak handgemaakte amuletten, amuletten, talismannen;
  15. let op de gezondheid.

Verboden op de dag van de herfst-equinox

Tijdens een herfstvakantie kun je niet lui zijn. Je moet proberen om tijdens de hele magische tijd eerder op te staan, en ook meer activiteit in je leven brengen.

Het is verboden om op de dag van de herfstnachtevening (23 september 2019) obsceen te vloeken, ruzie te maken met iemand, dingen op een rijtje te zetten, betrokken te raken bij gevechten en conflicten aan te gaan. Anders kunnen de gevolgen deprimerend zijn en zullen ze heel lang aanslepen. Het is ook onmogelijk om de verzoeken van andere mensen te negeren, onbeleefd en onbeleefd te zijn, in moedeloosheid te vervallen en zelfkastijding te plegen.

Het wordt niet aanbevolen om nieuwe bedrijven te starten. Ideeën en projecten kunnen het beste een paar dagen worden uitgesteld. De herfst-equinox is een tijd van evenwicht en een punt van voltooiing, het is niet geschikt om van baan, woonplaats te veranderen, om ingrijpende veranderingen tot leven te brengen.

Signalen en tekens uit het heelal kunnen niet worden genegeerd. Het is belangrijk niet alleen goed om je heen te kijken, maar ook te luisteren naar wat de intuïtie fluistert. Tijdens deze magische herfsttijd is ze bijzonder sterk. Daarom moet u de aanwijzingen van het "zesde zintuig" niet negeren.

Aanbevolen: