Hoe Maak Je Een Gastenlijst

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Gastenlijst
Hoe Maak Je Een Gastenlijst

Video: Hoe Maak Je Een Gastenlijst

Video: Hoe Maak Je Een Gastenlijst
Video: Hoe maak je een gastenlijst voor je bruiloft? 2024, April
Anonim

Je plant een feest. Zorgen beginnen over de outfits, over de producten, over de plek waar de gasten zullen verzamelen. En wie er moet komen en wie er moet worden gebeld - dit mag ook niet worden vergeten. Dit is een moeilijke vraag, en het zal veel tijd en zenuwen kosten om het op te lossen. Velen zullen je advies en begeleiding geven. Alleen hier zul je niet iedereen tevreden stellen, je zult moeten argumenteren en je zaak bewijzen.

Hoe maak je een gastenlijst
Hoe maak je een gastenlijst

instructies:

Stap 1

Probeer alleen de naaste en naaste mensen over uw feest te informeren. Iedereen die je kent hoeft er niets van te weten. Als iemand plotseling achter uw vakantie komt, verklaar dan dat het een klein feest zal zijn.

Stap 2

Laat je familie niet hun eigen voorwaarden bepalen. De vakantie is van jou en je wilt je gelijkgestemden daar zien. Als je eenmaal toegeeft en advies geeft, stromen de verzoeken van alle kanten binnen.

Stap 3

Je moet lang voor het feest nadenken over wie je gaat uitnodigen. Het ene ontwerp vervangt het andere. Alles zal veranderen, sommige namen passen erin, andere worden geschrapt.

Stap 4

Je zou twee gastenlijsten moeten hebben. De belangrijkste bestaat uit degenen die u in ieder geval zult uitnodigen. De aanvullende lijst bevat de namen van de anderen. Geloof me, van de eerste lijst zullen velen gewoon niet in staat zijn om uw viering bij te wonen, en op dit moment zal een extra lijst van pas komen. Verstuur de uitnodiging vooraf en vraag om zeker te zijn van een antwoord.

Stap 5

Met familie is het makkelijker om te beslissen, maar met collega's op het werk is het moeilijker. Als er geen goede vrienden en vriendinnen zijn, nodig dan iedereen of niemand uit.

Stap 6

Zoals hierboven vermeld, moet u nog steeds gasten van de lijsten afstrepen. Waar begin je? Eerst moet u de gasten doorstrepen die door uw dierbaren zijn geadviseerd. Kinderen zullen als tweede van de gastenlijst worden verwijderd. Natuurlijk, op verzoek van je vriendin, of misschien gewoon uit de warmte van je ziel, kun je haar vriendje uitnodigen. Hier kan hij in de derde plaats worden uitgesloten, en laat de vriend zelf beslissen wat te doen: naar het feest gaan of niet.

Aanbevolen: