Hoe Herken Je Een Niet-professionele Bruiloftsgastheer

Hoe Herken Je Een Niet-professionele Bruiloftsgastheer
Hoe Herken Je Een Niet-professionele Bruiloftsgastheer

Video: Hoe Herken Je Een Niet-professionele Bruiloftsgastheer

Video: Hoe Herken Je Een Niet-professionele Bruiloftsgastheer
Video: #22 Anna Verwaal | De Impact van je Geboorte op je Leven u0026 Maori Healing 2024, April
Anonim

De gastheer is natuurlijk een van de sleutelfiguren op de bruiloft, na het bruidspaar. Hij kan de vakantie zowel onvergetelijk maken als verpesten. Aan enkele tekenen kan men de mate van professionaliteit van de presentator herkennen.

Hoe herken je een niet-professionele bruiloftsgastheer
Hoe herken je een niet-professionele bruiloftsgastheer

Er zijn nu veel huwelijkspresentatoren, want voor velen lijkt het gemakkelijk geld te verdienen. Maar het is vrij gemakkelijk om de "minnaar" van gemakkelijk geld te herkennen die uw bruiloft kan verpesten. Het is aan te raden niet de eerste persoon te nemen die tegenkomt, maar minimaal meerdere bijeenkomsten te houden, dan kun je vergelijken. Zeker als je zelf de bruiloft organiseert.

Dus, welke tekenen van een "verdachte" gastheer kunnen zelfs tijdens de eerste communicatie worden herkend.

1. Noemt zichzelf "toastmaster"

Misschien wilt u een bruiloft van de Old Believers, dan is dit uw optie. In alle andere gevallen zou dit alarmerend moeten zijn, aangezien geen enkele normale presentator zichzelf een toastmaster zal noemen. Als je geen afgezaagde wedstrijden en toasten wilt, evenals liedjes met een accordeon op de knop ertussen, ren dan zo snel mogelijk weg van zo'n "professional".

2. Optioneel en niet-punctueel

Dit wordt in de regel niet behandeld en getuigt van een nalatige houding ten opzichte van het werk. Er zijn overmacht en uitzonderingen, maar zeer zelden. In de overgrote meerderheid van de gevallen is te laat komen een veelvoorkomend probleem. Het is onwaarschijnlijk dat u wilt dat de presentator later op uw bruiloft arriveert dan u en verwijst naar files en andere onvermijdelijke omstandigheden.

3. Ongeletterde spraak

Soms gebeurt het! Een persoon die voor een publiek optreedt, kan dit zich simpelweg niet veroorloven. Bovendien kan een leraar Russische taal en literatuur onder de familieleden en gasten zijn.

4. Ongepaste grappen al tijdens de vergadering

Als je al in het stadium van de voorlopige communicatie niet "dicht" bij het gevoel voor humor van de gastheer bent, dan is dit zeker niet jouw optie. Het zal alleen maar erger worden.

5. Zelf-feliciterende toespraken en verhalen over eeuwigdurende werkgelegenheid

Het is heel gebruikelijk onder creatieve mensen om op te scheppen over het aantal evenementen dat wordt gehouden en eminente klanten. Maar het lezen van onafhankelijke beoordelingen zal veel informatiever zijn. Bovendien zou dit niet op de website van de host moeten gebeuren, maar op onafhankelijke forums waar ze de hele waarheid schrijven.

6. Vermoeide blik en overdreven "sterrendom"

De leeftijd van de presentator is geenszins een indicatie van zijn professionaliteit. Vaak gebeurt het andersom, met leeftijd, interesse en vuur in de ogen vervagen en de presentator gedraagt zich als het ware neerbuigend naar het bruidspaar. Natuurlijk is zo'n houding ten opzichte van werk gewoon onaanvaardbaar, omdat je veel geld betaalt. Zelfs als de presentator een ster is met behoorlijke ervaring, heeft niemand het respect voor klanten geannuleerd.

7. Onwil om de details van de bruiloft te bespreken, gebrek aan interesse

Ja, voor de gastheer is het misschien de duizendste bruiloft, maar voor jou is het de eerste. Als zo'n aanstaande professional zijn uniciteit niet herkent, vragen ontwijkend beantwoordt, geen interesse toont in details, dan is het zeer waarschijnlijk dat er een bruiloft op je wacht volgens het sjabloon, met saaie wedstrijden en ongepaste toasts. Denk goed na voordat u een voorschot betaalt.

8. Te lage prijs

Laten we meteen een voorbehoud maken dat er uitzonderingen zijn wanneer de beginnende presentator echt getalenteerd is, maar door gebrek aan ervaring bang is om serieus geld aan te nemen. Dan is dit geen slechte optie. Besteed aandacht aan hoe de persoon zich tijdens de vergadering gedraagt. Als hij zich zelfverzekerd en kalm voelt, kun je op intuïtie vertrouwen. Maar vaak is de prijs veel lager dan de gemiddelde marktprijs verbergt een amateurvoorstelling als "toastmaster met een accordeon".

Aanbevolen: