Wat Zijn Huwelijksbonbonnières?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn Huwelijksbonbonnières?
Wat Zijn Huwelijksbonbonnières?

Video: Wat Zijn Huwelijksbonbonnières?

Video: Wat Zijn Huwelijksbonbonnières?
Video: Zo ga je slim om met een erfenis of schenking • Kijker aan Z 2024, Mei
Anonim

Bruiloftsbonbonnières zijn kleine souvenirs van pasgetrouwden aan gasten als dank voor het bijwonen van uw feest. Meestal zien bonbonnières eruit als miniatuurdozen, kisten of tassen, waarin snoep of geschenken zitten.

Wat zijn huwelijksbonbonnières?
Wat zijn huwelijksbonbonnières?

Wat kun je in de bonbonnières doen?

  • Kleine zoetigheden, monpasier, marsepein
  • Liefde is kauwgom
  • Drijvende geurkaarsen
  • Handgemaakte miniatuur zeep
  • Thematische magneten en sleutelhangers

Wanneer worden de bonbonnières uitgedeeld?

Naar goeddunken van jongeren kunnen bonbonnières ofwel vóór het banket op de tafels worden gelegd, of aan het einde van de viering, wanneer de gasten naar het vuurwerk of naar de dansvloer zijn gegaan. Een andere optie is om na de vakantie persoonlijk geschenken aan elke gast te presenteren.

Hoeveel bonbonnières heb je nodig?

Bij een klein aantal gasten is het aan te raden om voor elke genodigde een mini-cadeautje te maken. Als er veel gasten zijn, worden bonbonnières gegeven met de verwachting van één stuk per getrouwd stel. Een belangrijk punt - als er kinderen aanwezig zijn op uw feest, is het beter om elke kleine genodigde te presenteren.

Tip: aan elke bonbonniere kun je een klein bedankkaartje bevestigen

Hoe maak je bonbonnières?

De eenvoudigste manier is om te bestellen in een gespecialiseerde werkplaats. Het is geen slecht idee om met je eigen handen souvenirs te maken, vooral in de winkels voor creativiteit, blanco's en schema's voor bonbonnieres worden verkocht. Bovendien kunt u hier gerelateerde producten kopen - linten, kralen, stukjes stof, karton. Het belangrijkste is om nuchter je vaardigheden voor handwerken te beoordelen.

Aanbevolen: