Hoe Maak Je Een Afstudeeralbum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afstudeeralbum?
Hoe Maak Je Een Afstudeeralbum?

Video: Hoe Maak Je Een Afstudeeralbum?

Video: Hoe Maak Je Een Afstudeeralbum?
Video: Hoe Strik van satijn linten / Eenvoudige Manier om strik 2024, Mei
Anonim

Wanneer het tijd is voor afstudeerballen, willen velen dit stukje jeugd en onzorgvuldigheid als souvenir bewaren, zodat na vele jaren het hart zal worden verwarmd door de warme glimlach van klasgenoten, en de goede wensen van leraren en schoolvrienden zullen blijven bestaan geheugen. Dit alles kan op één plek worden gecombineerd - het afstudeeralbum, dat aan alle elfde klassers wordt gegeven.

Hoe maak je een afstudeeralbum?
Hoe maak je een afstudeeralbum?

instructies:

Stap 1

Een van de soorten van dergelijke albums die u in elke fotostudio kunt bestellen, is een traditioneel fotoboek. Daarin worden foto's van kinderen afgewisseld met wensen van leerkrachten en gedichten over school. Het boek opent met een foto genomen in het eerste leerjaar en eindigt met een algemene afstudeerfoto. Foto's worden ingelijst in frames gemaakt van herfstbladeren of schoolbenodigdheden (er zijn veel van dergelijke sjabloonframes op internet en het zal niet moeilijk zijn om de juiste te vinden).

Stap 2

Als je een leuk album wilt, kun je dat regelen in de vorm van een leuk tijdschrift. Het is niet nodig om een aparte pagina toe te wijzen voor de foto's van elke afgestudeerde; live, frivole, grappige foto's zijn hier belangrijk: hier gooit Masha gele bladeren op en verheugt Kolya zich bijvoorbeeld in het winnen van de wedstrijd. Je kunt verschillende fotocollages maken, die het vertrouwen van de jongens in een goede, vriendelijke, succesvolle toekomst weerspiegelen: iedereen is in kleding of met een object dat kenmerkend is voor het toekomstige beroep (Vanya met een toetsenbord onder zijn arm en Natasha met een aanwijzer en een biologieboek). Foto's van schoolevenementen zijn welkom - sport, Olympiades, KVN's, disco's, theatervoorstellingen. Varianten van handtekeningen - grappige zinnen uit de lessen, komische beloften van iedereen: "Maar in de toekomst zal ik zeker …".

Stap 3

Als je informatie over elke afgestudeerde wilt plaatsen, kun je een persoonlijk album samenstellen: op elke pagina staat een volledige foto van een afgestudeerde en twee kleine die de hobby's of levenspositie van een elfdeklasser kenmerken. Het bevat ook informatie over elk van hen: achternaam, voornaam, ICQ-nummer, e-mailadres, hobby's en hobby's, een korte beschrijving namens de leraren. Onderaan elke pagina kun je een aforisme plaatsen over het leven of over het kiezen van een pad.

Stap 4

Voor verfijnde aard of afgestudeerden van kunstacademies of klassen, is de optie van een creatief album geschikt. Iedereen zal hard moeten werken aan de vorming ervan, want alles zal hier met de hand worden geschreven - gescande en verwerkte felicitaties, liefdesverklaringen aan leraren, notities "over mezelf", "mijn dromen", tekeningen in de marge van notitieboekjes en wensen voor klasgenoten, blots uit notitieboekjes en klasnotities het hoofd in de agenda's. Foto's van elke afgestudeerde kunnen in twee formaten zijn: een zevenjarige verlegen eersteklasser met bloemen, een koffer achter zijn rug en een afgestudeerde, serieus en vol vertrouwen in zijn capaciteiten. Vele jaren later zal het interessant zijn om het te openen, om te zien hoeveel het handschrift is veranderd, hoe de instructies, wensen en dromen zijn uitgekomen.

Aanbevolen: