Een Bruiloft Annuleren?

Inhoudsopgave:

Een Bruiloft Annuleren?
Een Bruiloft Annuleren?

Video: Een Bruiloft Annuleren?

Video: Een Bruiloft Annuleren?
Video: IK MAG DE RINGEN BRENGEN OP EEN BRUILOFT! 💍💑💖 #2232 2024, Mei
Anonim

Alles lijkt klaar te zijn: een droomjurk, een luxueuze zaal voor een feest en duizenden kleine dingen voor de hoofdvakantie in het lot van elk meisje … Maar in je hart begrijp je dat dit allemaal niet van jou is, en jij wil geen bruiloft. In deze situatie moet je kalmeren, analyseren wat er gebeurt en - misschien - het huwelijk annuleren.

Een bruiloft annuleren?
Een bruiloft annuleren?

instructies:

Stap 1

Gewoon zenuwen

Luister naar jezelf: wat deed je denken aan het annuleren van je bruiloft? Als u met familieleden te maken krijgt met begripsproblemen, bespreek ze dan openhartig met de andere helft. Je moet nu leren hoe je het moet doen. Misschien laat je voorzichtigheid je in de steek vanwege de opwinding. Als de tijd het toelaat, regel dan een kleine time-out, breng het weekend door met je toekomstige echtgenoot, zonder rond te rennen in salons, workshops, catering. Probeer in ieder geval een deel van de voorbereidingen te delegeren aan vertrouwde vrienden, of huur een steward in. Hoogstwaarschijnlijk zul je, nadat je bent gekalmeerd en uitgerust, je realiseren dat je enthousiast was over het annuleren van de bruiloft.

Stap 2

De bruiloft van iemand anders

Als de bruidegom zelf irritant is, analyseer dan je relatie met hem. Wat is het:

- gekke passie?

- de wens om aan ouderlijke zorg te ontsnappen?

- een verlangen om je vriendinnen te bewijzen dat je niet slechter bent dan zij?

- druk van familieleden die uw uitverkorene een winstgevende partij vinden?

- het besef dat het voor jou de hoogste tijd is?

Zoals je je kunt voorstellen, is geen van de bovenstaande opties een reden om te trouwen. Geef jezelf eerlijk antwoord op de vraag: waarom ga ik trouwen?

Stap 3

Beter een verschrikkelijk einde dan eindeloze horror

Als je eenmaal een vast besluit hebt genomen om je bruiloft te annuleren, blijf dan op je hoede. Ouders en andere familieleden zullen je hoogstwaarschijnlijk overhalen om toch te trouwen en je motiveren met de oude wijsheid "als je het verdraagt, word je verliefd." Wees consequent, je handelt, hoewel wreed, maar eerlijk met betrekking tot de andere helft. De realiteit is dat maar weinig mensen het gemakkelijk zullen vinden om je te prijzen voor deze daad, maar weet voor jezelf: de moed om een ongewenste bruiloft te weigeren is meer waard dan een "toevallige" bruiloft en de daaropvolgende scheiding.

Aanbevolen: