Roze Trouwjurk

Inhoudsopgave:

Roze Trouwjurk
Roze Trouwjurk

Video: Roze Trouwjurk

Video: Roze Trouwjurk
Video: Roze trouwjurk 2024, Mei
Anonim

Een eenmalige jurk is een prachtige originele keuze voor de trouwjurk van een bruid. Er zijn modellen van jurken van deze kleur in verschillende lengtes en verschillende vormen. Het is op jurken met een eenmalige kleur dat decoratieve elementen als ruches, ruches en strikken er heel origineel uitzien, wat niet alleen roze kan zijn.

Roze trouwjurk
Roze trouwjurk

instructies:

Stap 1

Lengte roze trouwjurk

Lange tijd werd aangenomen dat een jurk voor zo'n feestelijk evenement lang en met mouwen moest zijn, als een symbool van de puurheid en bescheidenheid van de bruid. Moderne meisjes hebben afstand genomen van die tradities. Ze kiezen de lengte en het model van de jurk volgens de huidige mode.

De lange pluizige rok van de jurk zal het beeld van een jonge prinses uit een sprookje creëren en zal relevant zijn voor een meer romantische bruiloft, en een smalle jurk met dezelfde lengte zal de bruid transformeren in een zeer elegante, unieke dame. Voor deze spectaculaire jurk is een witte vacht gemaakt van bont, ongeacht kunstmatig of natuurlijk, geschikt.

Extravagante en excentrieke bruiden kunnen kiezen voor een korte jurk. Maar dit is beladen met het risico om op alle gasten te lijken. Om dit te voorkomen, moet je een jurk kiezen van de lichtste roze tint met een lange sleep op de rok, die het imago van de held van de gelegenheid - de bruid - zal behouden.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

Tinten jurken

Een delicate roze jurk is de beste keuze voor een bruiloft. Felroze zou niet op zijn plaats zijn. Ze zien er bijzonder vulgair en flitsend uit als satijnen elementen en allerlei assemblages in de jurk aanwezig zijn. Een jurk met een lichtroze stoftint is heel geschikt, zelfs met een vrij grote hoeveelheid decor.

Witte jurk met een roze inzet - een breed roze lint, strik of chiffon rimpeling. Het is vrij harmonieus, omdat deze twee kleuren effectief worden gecombineerd en de bruid aantrekkelijk maken.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Bruiloft roze jurk decor

Vaak worden roze jurken met ronde vormen aangevuld met een roze strik aan de zijkant van de rok. Op een smalle jurk wordt de strik ofwel aan het korset aan de voorkant of aan de achterkant aan de onderkant van de rok vastgemaakt.

Een lichtroze jurk kan worden versierd met een breder, helderder, roze lint in de taille. Bovendien kan het lint versierd worden met steentjes. Deze optie voor het versieren van een jurk is ook geschikt voor een witte trouwjurk. Het lint hier kan roze zijn.

Aanbevolen: