Hoe Maak Je Je Bruiloft Mooi

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Bruiloft Mooi
Hoe Maak Je Je Bruiloft Mooi

Video: Hoe Maak Je Je Bruiloft Mooi

Video: Hoe Maak Je Je Bruiloft Mooi
Video: WEDDINGVLOG!! How to photograph a wedding!? 2024, April
Anonim

Trouwen is de eerste stap bij het stichten van een gezin. Daarom moet de vakantie speciaal en vreugdevol zijn. Hij zal een leven lang herinnerd worden. Natuurlijk kan gedoe niet worden vermeden, maar ze kunnen worden omgezet in gelukkige herinneringen als je alles rustig, opzettelijk en vooral samen doet!

Hoe maak je je bruiloft mooi
Hoe maak je je bruiloft mooi

instructies:

Stap 1

De eerste stap is het bedenken van interessante uitnodigingskaarten. U kunt zelf mooie woorden kiezen, of een gedicht en uitnodigingen bestellen bij uw foto's.

Stap 2

Geen bruiloft kan worden versierd zonder een mooie bruid. Kies daarom de meest geschikte outfit voor de bruid. Laat de jurk de schoonheid en charme van de bruid accentueren, de make-up moet worden gecontroleerd en de schoenen moeten ongemakkelijk en ongemakkelijk zijn. Inderdaad, de stemming van de hele vakantie hangt af van de stemming van de echtgenoten.

Stap 3

De bruidegom moet een helder contrast vormen met het beeld van de bruid en haar schoonheid benadrukken. Geef hetzelfde advies aan de bruidegom voor de vakantie nieuwe schoenen, laat niets drukken op deze vreugdevolle dag.

Stap 4

Het boeket van de bruid moet in harmonie zijn met haar algehele outfit. Als een rode kleur wordt geschetst in de elementen van kapsel of make-up, zullen rode bloemen in het boeket de afbeelding aanvullen. Probeer een boeket met fantasie te kiezen.

Stap 5

De keuze van ringen is een vrij belangrijk kenmerk voor jonge mensen. Onthoud dat je deze ringen je hele leven zult dragen, probeer je keuze een lust voor het oog te maken, of in ieder geval niet inspannend.

Stap 6

Natuurlijk is het beter om een bruiloft aan de kust te plannen - er is geen romantische plek meer. Maar als het niet lukt met de zee, regel dan een romantische boottocht, zo niet op een jacht, niet op een schip, maar op een gewone boot op een plaatselijk meer.

Stap 7

Zorg ervoor dat je een avondfotoshoot regelt - prachtige foto's tegen de achtergrond van de zonsondergang blijven een leven lang bestaan.

Stap 8

Zorg voor heerlijke lekkernijen die uniek en elegant moeten zijn. Elimineer traditionele gerechten zoals "Olivier" en "gevulde snoek" uit uw dieet.

Stap 9

Zorg vooraf voor de muziek die zal klinken tijdens uw vakantie. Maak samen een selectie van composities zodat niets je in verlegenheid brengt op deze prachtige dag.

Stap 10

Een bijzonder hoogtepunt van de avond is de vertoning van een videoclip met de geschiedenis van uw kennis. Nu zijn veel salons en fotografen klaar om een soortgelijk project op zich te nemen.

Stap 11

Zodat de gasten zich niet vervelen, kunt u de gastheer uitnodigen voor de bruiloft - de toastmaster. Bespreek vooraf de stijl van het programma en de afwezigheid van ongewenste punten.

Stap 12

Het belangrijkste is om een videograaf en fotograaf uit te nodigen. Vraag indien mogelijk om een voorlopige shoot, bij wijze van spreken een generale repetitie.

Stap 13

Ja, je voorbereiden op een bruiloft is een echt creatief proces dat zorg, nauwgezetheid en hard werken vereist. Maar als u in veel zaken niet bekwaam bent, raadpleeg dan vaker uw familieleden, zij zullen in deze kwestie onmisbare helpers worden!

Aanbevolen: