Hoe Breng Je Een Jubileumavond Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Jubileumavond Door?
Hoe Breng Je Een Jubileumavond Door?

Video: Hoe Breng Je Een Jubileumavond Door?

Video: Hoe Breng Je Een Jubileumavond Door?
Video: Boekvideo Maak een Krachtplek van je Werk door Hélène van Oudheusden 2024, Mei
Anonim

Wat gaat de tijd snel! Het lijkt erop dat gezinsgeluk pas onlangs is geboren, en nu zijn kinderen volwassenen. Of een bedrijf dat u nauwelijks bent begonnen, is nu een marktleider. Er zijn zoveel mooie momenten gebeurd in deze jaren! En of het nu gaat om een huwelijksjubileum, een ronde date van het bedrijf, of een eigen jubileum, het feest moet mooi gevierd worden. Dergelijke evenementen komen immers uiterst zelden voor, dus het kost veel moeite om ze succesvol te organiseren.

Hoe breng je een jubileumavond door?
Hoe breng je een jubileumavond door?

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u de verantwoordelijkheid voor elk onderdeel van de feestelijke viering verdeelt. Individuele mensen moeten verantwoordelijk zijn voor het ontmoeten van gasten, het tonen van dia's, verlichting, geluid en het leiden van de vakantie. En probeer niet eens al deze functies in één persoon te combineren. Er zal toch niets goeds van komen, en de viering zal wazig zijn.

Stap 2

Uitnodigingen voorbereiden. Er zijn enorm veel opties. Het zou een posteruitnodiging kunnen zijn. Dit type is geschikt voor bedrijven wanneer alle medewerkers van het bedrijf zijn uitgenodigd voor de viering. Een gestileerde uitnodiging wordt niet geschreven op een eenvoudig briefhoofd, maar bijvoorbeeld op een vel papier dat als een boekrol is gevouwen. Er moeten "wax"-zegels zijn gesneden uit gekleurd papier. U kunt de uitnodiging rangschikken in de vorm van een masker, een afbeelding of een bloem in Japanse stijl (de letters zijn in dit geval gestileerd als hiërogliefen). Of u kunt een videoband met een opgenomen uitnodiging per post opsturen. Dit uitzicht is meer geschikt voor gasten die ver weg wonen. Het is mogelijk om de uitnodiging te binden aan een met helium opgeblazen ballon en deze aan de gasten te presenteren.

Stap 3

Schakel professionele decorateurs in om het pand te versieren waar het jubileum is gepland, en de hal zal echt uniek en elegant blijken te zijn. Maak zelf meerdere stands met verschillende fotoreportages.

Stap 4

Maak een script voor uw jubileumfeest. Het concept van jubileum wordt geassocieerd met een ronde datum, evenals een jubileum dat eindigt op het cijfer vijf. Ze verschillen niet alleen in de leeftijd van de held van de gelegenheid, maar ook in de samenstelling en het aantal genodigden, en in de rijkdom van het feestelijke programma. Daarom zijn jubilea groot, middelgroot en klein. Als je een gemiddeld jubileum hebt geschetst, moet je er rekening mee houden dat het geen officieel onderdeel bevat. Het omvat: een feestelijk feest, entertainment en dansprogramma's. En een klein jubileum bestaat maar uit één deel - een feestelijk feest.

Stap 5

Als u een groot jubileum plant, overweeg dan het formele gedeelte. Feliciteer de held van de dag op een speciale manier, zing bijvoorbeeld met zijn allen een lied dat speciaal is geschreven ter ere van de held van de gelegenheid. Ook op de verjaardag kan men niet zonder felicitaties in poëtische vorm. Je kunt ze zelf schrijven, of je kunt verschillende felicitaties gebruiken.

Stap 6

Bereid je alvast voor en presenteer de held van de dag met een speels diploma. Het is bekend dat ze nog steeds worden uitgegeven aan het einde van de opleiding in een onderwijsinstelling, en het doorlopen van de levensschool is geen veld om over te steken. Een elegant diploma, waarop de cijfers van de overeenkomstige leeftijd moeten pronken, kan een kenmerk van de persoonlijke kwaliteiten van de held van de dag, een beoordeling van zijn arbeidsactiviteit en dankbaarheid bevatten. De held van de gelegenheid zal blij zijn als zijn verdiensten worden gedocumenteerd.

Stap 7

Start vervolgens een feestelijk banket, waarbij felicitaties en toast worden uitgesproken ter ere van de held van de dag. Voor het actieve deel van het feest kun je nog een kleine "warming-up" doen. Alle aanwezige gasten geven op hun beurt een compliment aan de held van de gelegenheid. Complimenten moeten voor iedereen anders zijn en het begin van de zin is hetzelfde: "Onze held van de dag is de meest …". Als iemand geen nieuw compliment kan bedenken, brengt hij een toost uit.

Stap 8

Nu de gasten zijn opgewarmd, kun je ze leuke buitenspellen en wedstrijden aanbieden. En het jubileum wordt afgesloten met dansen. Hiervoor kun je een DJ uitnodigen. Bespreek vooraf het repertoire, kleding van de artiesten, of de door de gasten bestelde liedjes apart betaald worden.

Stap 9

Nodig indien mogelijk uit om mee te werken: - artiesten van het originele genre; - parodisten; - showballet; - dansers van erotische dans; - volksliederensemble; - cartoonist.

Stap 10

Vergeet niet om een video-operator en een fotograaf te bestellen, die zullen helpen om alle unieke details van het vrolijke feest te behouden.

Aanbevolen: