Wie Heeft Het Toneelstuk "The Magic Feather" Opgevoerd

Wie Heeft Het Toneelstuk "The Magic Feather" Opgevoerd
Wie Heeft Het Toneelstuk "The Magic Feather" Opgevoerd

Video: Wie Heeft Het Toneelstuk "The Magic Feather" Opgevoerd

Video: Wie Heeft Het Toneelstuk
Video: Legendary Feather Trick 2024, April
Anonim

De laatste tijd verwennen moderne theaters helaas niet vaak jonge toeschouwers met hoogwaardige kindervoorstellingen. Libretto "The Magic Feather" behoort niet tot de categorie van traditionele theatervoorstellingen en zal niet alleen kinderen, maar ook hun ouders onverschillig laten.

Wie heeft het toneelstuk opgevoerd?
Wie heeft het toneelstuk opgevoerd?

Het toneelstuk "The Magic Feather" werd opgevoerd door regisseur Boris Konstantinov in de Y. S. Demmeni in Sint-Petersburg. Het is gemaakt in Japanse stijl, zowel in essentie als in vorm. Het is te vergelijken met onze "Snow Maiden", maar niet met een verdrietig en hopeloos, maar met een filosofisch einde.

Volwassenen en kinderen die naar het libretto "The Magic Feather" komen, zijn meestal gefascineerd door de zonsopgang boven de berg Fuji, prachtige en zeer heldere kostuums en versieringen, een muziekpartituur die de transparante klanken van een houten xylofoon combineert met de stemmen van een dozijn meer authentieke Japanse instrumenten (ze worden meesterlijk bestuurd door Irina Zimina).

De plot van de voorstelling is eenvoudig, maar er zijn veel gebeurtenissen in verweven die je doen huilen en lachen, geloven en meevoelen. De gewonde vogel, die de oude mannen naar hun huis brachten, verandert in Zhuravushka - een prachtige pop in een witte kimono. Daarnaast heeft ze de prachtige gave van een wever. Oude mensen verheugen zich en worden rijk, maar niet voor lang. Koopman Seikoko is een soort komische neusfiguur met ninjawachters, die het meisje dwingt weer in een vogel te veranderen. En hier huilt de gebogen oude vrouw, bevroren boven de kom, maar de actie verandert, en de gastvrouw, die een witte sprei weef, speelt met een miniatuur kraanpoppetje in het schaduwtheater. Er was geluk, en je kunt het niet wegnemen.

De voorstelling "The Magic Feather" is laureaat van de theaterprijzen "Golden Mask" en "Golden Soft" in 2008. De actie vindt plaats zonder pauze en duurt bijna een uur (50 minuten). Kaarten voor het libretto zijn te koop aan de kassa van het theater of online te bestellen. De ticketprijs is ongeveer 200 roebel. Op basis van de talrijke positieve recensies van degenen die deze voorstelling al hebben bijgewoond, en hun hoge waarderingen voor alle onderdelen van deze theatervoorstelling, kunnen we met vertrouwen zeggen dat de tijd die is gereserveerd voor een bezoek aan The Magic Feather niet verloren zal gaan.

Aanbevolen: