Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Moermansk

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Moermansk
Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Moermansk

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Moermansk

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Moermansk
Video: #15.1 Extra: 'How to... verjaardag vieren in de klas' 2024, April
Anonim

Moermansk is een noordelijke stad, die niet erg bevorderlijk is voor het houden van festivals in de natuur. Dit is alleen mogelijk in de zomer, en zelfs als er insectenwerende middelen zijn, laten muggen en muggen je niet toe om rustig kebabs te koken. Daarom is het beter om verjaardagen en jubilea binnenshuis te vieren.

Hoe een verjaardag te vieren in Moermansk
Hoe een verjaardag te vieren in Moermansk

instructies:

Stap 1

Vier je verjaardag in een van de biljartclubs van Moermansk. Het zijn er zestien en ze bevinden zich in verschillende delen van de stad. Om ervoor te zorgen dat uw gasten zich niet vervelen, houdt u een biljarttoernooi en bereidt u twee prijzen voor - de winnaar en de verliezer. Geef de troostprijs aan degene die deze keer niet heeft gewonnen. Het kan een grappig beeldje zijn met het opschrift "Mazila" of een souvenirbeeldje van Venus de Milo. Plak de sticker "Zelfs zij speelde beter" op de basis. Natuurlijk kunnen alleen degenen met gevoel voor humor dergelijke prijzen toekennen.

Stap 2

Ga bowlen. Er zijn er twee in Moermansk - in de "M-club" van het "Meridian" hotel aan de Vorovskogo-straat, huis 5/23, en in het "Sphere" etablissement - Kolsky prospect, huis 27. Naast de bowlingwedstrijd, je kunt zingen met gasten in karaoke, de Europese en Japanse keuken proeven en na negen uur 's avonds dansen in de disco.

Stap 3

Als je geen voorstander bent van luidruchtig entertainment, ga dan met je geliefde naar de kas "World of Flowers". Het is gelegen aan de Shcherbakova-straat 11. Daar vind je niet alleen prachtige planten, maar ook een groot aantal vlinders. In de kas staan kleine tafeltjes waar je champagne kunt drinken. En voer de vlinders ook met fruit en bessen. Het is alsof je de tropen gaat bezoeken, deze verjaardag zal nooit vergeten worden.

Stap 4

Als je een groot gezin hebt en kinderen hebt, ga dan met hen naar de Children's Town aan het meer Semyonovskoye. Er is enorm veel entertainment voor de kleintjes, er is een restaurant met kleine tafels en stoelen en een speciale menukaart. De administratie van het complex organiseert feesten op bestelling, u kunt de zaaldecoratie bestellen met ballonnen en de animatoren bellen. Daarnaast zijn er voor het gemak van de gasten huizen gebouwd waarin je niet alleen kunt overnachten, maar ook al je schoolvakanties kunt doorbrengen.

Aanbevolen: