Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Is Interessant

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Is Interessant
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Is Interessant

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Is Interessant

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Is Interessant
Video: Калуга - Новогодняя столица 2021. Как отметить Новый год. Где встречать Новый год. #калуга2021 2024, April
Anonim

Terwijl je het nieuwe jaar viert, breng je het door, dus je moet je er zorgvuldig en met verbeeldingskracht op voorbereiden, de vakantie zelf vullen met een positief, en daarom het hele komende jaar. Om precies te begrijpen hoe u deze vakantie interessant wilt doorbrengen, luister naar uzelf, bereken uw mogelijkheden correct, maar vergeet niet rekening te houden met de wensen van dierbaren.

Hoe het nieuwe jaar te vieren is interessant
Hoe het nieuwe jaar te vieren is interessant

instructies:

Stap 1

Als de financiën het toelaten, is het de moeite waard om voor jezelf een onvergetelijk nieuwjaar te regelen in warme landen of op tropische eilanden. De eilanden van de eeuwige lente van de Canarische archipel of de resorts van de Dominicaanse Republiek met een warme oceaan, uitstekende hotels aan de kust, mogelijkheden voor actief entertainment en interessante excursies zijn hier perfect voor. Ga voor een meer ontspannen tijdverdrijf naar Italië voor het nieuwe jaar, bijvoorbeeld naar de beroemde badplaats Sorrento, in de buurt van Napels. De hotels bieden niet alleen een prachtig uitzicht op de zee, de bergen en de bevroren Vesuvius, maar ook een uitstekende keuken, een amusementsprogramma met dans en plezier, met vuurwerk tot in de ochtend.

Stap 2

Als uw budget beperkt is, hoeft u niet naar het buitenland te vliegen - geweldige bezienswaardigheden liggen om de hoek. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar de oude stad Suzdal, waar het nieuwe jaar groots wordt gevierd. Hier worden oer-Russische tradities in acht genomen, moeders en Ded Moroz en Snegurochka lopen door de straten, drielingpaarden die voor sleeën worden getuigd en versierd met rinkelende bellen worden ingericht voor ritjes. Vrolijke rondedansen worden rond de kerstboom geleid, mede stroomt als een rivier en barbecue wordt gebakken, volwassenen en kinderen rijden van ijsglijbanen en maken sneeuwpoppen voor de competitie - alles is doordrenkt van plezier en vreugde onder de muren van kerken met gouden koepels. Neem voor zo'n vakantie een nieuwjaarsoutfit en warme kleding mee, cadeaus voor geliefden, zorg vooraf voor huisvesting.

Stap 3

Nu is het voor velen in de mode om het nieuwe jaar op een ongebruikelijke manier te vieren, bijvoorbeeld op een berghelling op ski's of snowboard. Ga hiervoor naar de Karpaten, de Kaukasus, de Alpen of de Krim. Alle skigebieden bereiden speciale amusementsprogramma's voor op de hellingen van de bergen, organiseren vuurshows en voeden hun gasten met uitstekende lokale gerechten. Of koop een kaartje voor de nachttrein en breng oudejaarsavond door met het geluid van wielen, knallende champagnekurken, liedjes van het hele rijtuig. Vind een gelegenheid om het te vieren in een heteluchtballon of gewoon op het dak van uw eigen hoogbouw. Vergeet niet dat extreme manieren om het nieuwe jaar te vieren niet goed samengaan met alcohol.

Stap 4

Leer of herhaal een paar nieuwjaarsliedjes en gedichten, verander in de sneeuwmaagd of de kerstman en ga gewoon de straten van de stad in, feliciteer iedereen die je tegenkomt, geef pretentieloze souvenirs, vermaak snoep en wens iedereen geluk - breng vreugde aan mensen. Met deze versie van het nieuwe jaar zul je zeker veel nieuwe vrienden vinden en misschien zelfs je lot ontmoeten - er gebeuren tenslotte wonderen op deze nacht en dromen komen uit.

Aanbevolen: