Hoe Te Begrijpen Dat Je Wordt Bespeeld

Inhoudsopgave:

Hoe Te Begrijpen Dat Je Wordt Bespeeld
Hoe Te Begrijpen Dat Je Wordt Bespeeld

Video: Hoe Te Begrijpen Dat Je Wordt Bespeeld

Video: Hoe Te Begrijpen Dat Je Wordt Bespeeld
Video: Het leven is simpel, waarom zo moeilijk doen? | Jon Jandai | TEDxDoiSuthep 2024, Mei
Anonim

Op 1 april is de kans dat er op kantoor, thuis of op straat wordt gespeeld erg groot. Om te begrijpen dat ze je in de maling willen nemen, moet je de gesprekspartner van dichtbij bekijken, beoordelen of alles op zijn plaats is en een grap laten regelen.

Hoe te begrijpen dat je wordt bespeeld
Hoe te begrijpen dat je wordt bespeeld

instructies:

Stap 1

Luister naar de toon van de ander. Achter de opzettelijke ernst van een persoon kan een overweldigend verlangen om te lachen schuilgaan. Weinig mensen weten kalm te blijven als ze van tevoren weten wat de belachelijke uitkomst van de dialoog is. Onkarakteristieke zinnen, intonaties en gebaren, of juist de afwezigheid daarvan, kunnen de grappenmaker verraden. Ook kan een persoon zijn ogen afwenden, als hij zichzelf niet wil weggeven, zijn mond bedekken met zijn handpalm om een grijns te verbergen.

Stap 2

Let op de rest van de mensen in de kamer. Als ze ijverig hun werk doen, maar stiekem naar je kijken, wachten ze misschien op de grap. Lachen of glimlachen kan ook wijzen op een aanstaande grap.

Stap 3

Wees voorzichtig op 1 april. Haast u niet om enige actie uit te voeren als u daartoe wordt aangespoord. Dit geldt voor zowel gewone dingen, bijvoorbeeld dat je werd gevraagd om een kruk omhoog te brengen of een stoel te verplaatsen, en hele vreemde telefoontjes: zoals een verzoek om met een politieagent te praten, of een verklaring afleggen aan je baas waarin om loonsverhoging wordt gevraagd.. Als het verzoek meer dan twee keer wordt gedaan, zit hier hoogstwaarschijnlijk iets achter, zeker als de op te roepen actie zelfstandig kan worden uitgevoerd.

Stap 4

Beoordeel de situatie. Als de gebeurtenissen op 1 april een geheel onverwachte wending nemen, is het waarschijnlijk dat iemand die je kent het deed.

Stap 5

Kijk eens rond. Het is heel goed mogelijk dat de objecten niet op hun plaats staan, er is iets verplaatst, maar er is gewoon iets niet. In dit geval is de kans groot dat het is gemanipuleerd om je voor de gek te houden.

Stap 6

Neem de tijd om alle berichten die je per e-mail ontvangt te geloven. Misschien vragen ze je ergens te komen, sterker nog, het kan zijn dat de joker gewoon wacht tot je de kamer verlaat om je voor te bereiden op de grap.

Aanbevolen: