Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Moskou
Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Moskou

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Moskou

Video: Hoe Een Verjaardag Te Vieren In Moskou
Video: MIJN VERJAARDAG EEN WEEK TE VROEG VIEREN OP INSTAGRAM *experiment* | Kalvijn 2024, April
Anonim

Verjaardag is een feestdag waarvoor je vrienden en familie kunt uitnodigen. Gefeliciteerd, complimenten en geschenken wachten op u. Mogen zowel u als uw gasten comfortabel, leuk en interessant zijn.

Hoe een verjaardag te vieren in Moskou
Hoe een verjaardag te vieren in Moskou

instructies:

Stap 1

Schrijf een lijst op van mensen die zijn uitgenodigd voor uw feest. Vergeet niet je dierbaren met je vrienden uit te nodigen, tenzij je van plan bent een vrijgezellenfeest of vrijgezellenfeest te organiseren. Zorg ervoor dat de mensen die naar je toe komen iets hebben om over te praten. Als de lijst erg bont blijkt te zijn, is het beter om twee verschillende partijen te hebben.

Stap 2

Denk na over de locatie voor de verjaardag. Laat u leiden door het aantal genodigden, hun leeftijd en beroep. De optie die voor uw vrienden werkt, werkt mogelijk niet altijd voor familieleden. Jongeren kunnen naar een luidruchtige en vrolijke plek worden geroepen, en het is beter om samen met een geliefde vakantie te vieren in een romantische setting en in een meer intieme setting. Er zijn veel restaurants in Moskou in verschillende richtingen: van kleine gezellige restaurants tot luxe etablissementen - Turandot, O2 Lounge. Ook in de hoofdstad is er een ruime keuze aan nachtclubs waar je bijvoorbeeld naar Pacha Moskva, Rai kunt gaan. Als je geen zin hebt in het gebruikelijke feest, maak dan een tochtje op een motorschip, trek de natuur in, bijvoorbeeld naar Serebryany Bor. Je kunt met het hele gezelschap het waterpark bezoeken.

Stap 3

Maak een vakantiemenu. Houd rekening met de smaakvoorkeuren van uw gasten. Als een van hen geen zeevruchten eet, zet dan andere gerechten op tafel. Bovendien moeten voorgerechten, warme gerechten en salades met elkaar worden gecombineerd en op elkaar afgestemd. Restaurants in Moskou bieden de meest populaire gerechten van over de hele wereld: van de Europese tot de Ethiopische keuken. Houd er rekening mee dat de oudere generatie zelden exotische gerechten verwelkomt. Ga je naar buiten, ga dan picknicken met spiesjes, gegrilde groenten en sandwiches.

Stap 4

Geef je feest meer pit. Gebruik je fantasie en organiseer bijvoorbeeld een themafeest. Kies de stijl van de avond en bewaar deze in alles: in de kostuums van de gasten, de aankleding van de zaal, het menu. Vind je het lastig om iets te bedenken of heb je niet genoeg tijd voor creatief zoeken, neem dan contact op met de professionals van het bureau voor het organiseren van de feestdagen. Ze zullen niet alleen voorstellen hoe u uw gasten kunt verrassen, maar ze zullen ook het feest organiseren.

Aanbevolen: