Waar Breng Je Je Vakantie Door?

Inhoudsopgave:

Waar Breng Je Je Vakantie Door?
Waar Breng Je Je Vakantie Door?

Video: Waar Breng Je Je Vakantie Door?

Video: Waar Breng Je Je Vakantie Door?
Video: Peter Gillis - Massa is Kassa 2024, Mei
Anonim

Vakantie is een geweldige tijd. Een paar weken vrij van het werk kan worden besteed aan reizen over de hele wereld. Bijna op elk moment van het jaar kunt u een interessante vakantie-optie vinden.

Waar breng je je vakantie door?
Waar breng je je vakantie door?

Waar breng je je wintervakantie door?

Een wintervakantie wordt al lang niet meer als een mislukking beschouwd. Zelfs in de winter kun je naar zee vliegen of naar een skigebied gaan. Het hangt allemaal alleen af van uw voorkeuren. Het is in de winter dat het het beste is om te ontsnappen naar warme landen naar de zee, aangezien het "hoogseizoen" daar begint. Thailand, Goa, Bali - dit zijn slechts de meest populaire wintervakantiebestemmingen aan zee. De minimale kosten van een reis naar deze landen bedragen ongeveer vijfhonderd dollar per persoon. Voor dit geld kun je behoorlijk comfortabele levensomstandigheden krijgen, veel zwemmen in de zee, op het strand liggen, naar de mooiste exotische tempels kijken en uiteindelijk genieten van de warmte en de zomer. Een week vakantie in een viersterrenhotel kost ongeveer duizend dollar (om nog maar te zwijgen van de nieuwjaarsvakantie). Liefhebbers van het nachtleven zullen Thailand leuk vinden, degenen die op zoek zijn naar spirituele verlichting gaan meestal naar het niet-toeristische deel van Goa, en Bali combineert beide opties.

Probeer uw vakantie van tevoren te plannen. Zo kunt u de kosten minimaliseren.

Als je je lichaam tijdens de wintermaanden niet bloot wilt stellen aan acclimatisatieproblemen en liever een actieve vakantie wilt, ga dan naar een skigebied. Als je alpineskiën net onder de knie hebt, zal Andorra bij je passen, gevorderde skiërs wachten op de resorts van Frankrijk en Oostenrijk. Gemiddeld kost een week vakantie in de skigebieden van Europa duizend dollar. Op zulke plaatsen kun je ski's huren, studeren aan een gespecialiseerde school of een instructeur inhuren om de basis van het skiën te leren. Bovendien zijn de meeste skigebieden de laatste tijd "overwoekerd" met een verscheidenheid aan entertainment- en spacentra, zodat u daar tijd kunt doorbrengen met het hele gezin zonder afbreuk te doen aan elkaars interesses. Als je in ongebruikelijke omstandigheden wilt skiën, ga dan naar Altai. Daar kun je voor jezelf een programma van elke complexiteit kiezen, interessante skitochten maken of ver weg van mensen leven. De kosten van zo'n vakantie zijn aanzienlijk lager, bovendien hoef je geen visumproblemen op te lossen.

Het onbetwiste voordeel van Thailand is visumvrije toegang voor Russische burgers.

Waar breng je je zomervakantie door?

In de zomer kun je het beste naar Europa reizen, omdat er regenseizoenen zijn in warme, verre landen. En het maakt niet uit of u tijd aan zee wilt doorbrengen of liever een sightseeingtour wilt maken. In Europa kunnen deze twee vormen van recreatie worden gecombineerd. Spanje, Italië, Frankrijk hebben toegang tot de zee, vakantie in deze landen zal niet al te budgettair zijn, maar zal lang worden herinnerd. Het enige mogelijke probleem is het verkrijgen van een visum, maar als u dit van tevoren regelt, zouden er geen speciale problemen moeten zijn.

Aanbevolen: