Hoe Vier Je Je Zestiende Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Je Zestiende Verjaardag
Hoe Vier Je Je Zestiende Verjaardag

Video: Hoe Vier Je Je Zestiende Verjaardag

Video: Hoe Vier Je Je Zestiende Verjaardag
Video: HOERA, MAMA IS JARIG! 2024, April
Anonim

Misschien zal iedereen zeggen dat de beste vakantie van het jaar een verjaardag is. En als je zestien wordt, dan wacht je met een speciaal gevoel op deze dag, want nog een beetje meer, en je mag jezelf als volledig volwassen (volwassene) beschouwen.

Hoe vier je je zestiende verjaardag
Hoe vier je je zestiende verjaardag

instructies:

Stap 1

Waar je ook je 16e verjaardag viert, versier de kamer met je favoriete speelgoed, bloemen of ballonnen. Hang foto's van jou op verschillende leeftijden op. Je kunt speciaal voor gasten een album maken waarin ze wensen opschrijven of zelfs tekenfilms of tekenfilms tekenen. Zo'n geschenk zal je tenslotte je hele toekomstige leven aan deze dag herinneren.

Stap 2

Bepaal nu waar je je verjaardag gaat vieren. Dit kan je favoriete café of restaurant zijn. Of u kunt thuis afspreken met een kleine kring van uw beste vrienden. Als het weer het toelaat, kun je je buiten op het platteland vermaken.

Stap 3

Denk na over het menu. Hoe zou jij je feesttafel willen decoreren? Wat te serveren als warme maaltijd? Hoe moet een verjaardagstaart eruit zien? Over al deze vragen kun je beter van tevoren nadenken, zodat je niet alles gehaast hoeft te doen vlak voor de afgesproken datum.

Stap 4

Het is altijd belangrijk voor meisjes hoe ze eruit zien. Bepaal daarom van tevoren wat je gaat dragen en welke schoenen het beste bij je jurk passen. Natuurlijk mogen we accessoires niet vergeten die persoonlijkheid aan je look kunnen toevoegen.

Stap 5

Wie wil je uitnodigen voor je verjaardag? Denk aan je gastenlijst. Het is beter om die jongens die niet goed met elkaar communiceren niet uit te nodigen. Op een dag als deze heb je geen conflicten nodig. Bovendien kun je zelfs kleine zelfgemaakte uitnodigingen maken, waarvan er één in je fotoalbum kan worden geplaatst, samen met alle foto's van die verjaardag.

Stap 6

Denk na over het programma van de vakantie. Maar dit betekent niet dat de hele avond elke minuut wordt ingepland. Je kunt spelletjes bedenken, kleine wedstrijden organiseren. Vergeet ook de muziek niet. Het is beter om niet alleen dynamische composities te kiezen, maar ook rustige, langzame melodieën.

Aanbevolen: