Hoe Breng Je Een Gezinsvakantie Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Gezinsvakantie Door?
Hoe Breng Je Een Gezinsvakantie Door?

Video: Hoe Breng Je Een Gezinsvakantie Door?

Video: Hoe Breng Je Een Gezinsvakantie Door?
Video: Hoe houd je het vakantiegevoel vast na je vakantie? 2024, Mei
Anonim

Het belangrijkste bij het voorbereiden van een gezinsvakantie is het creëren van een aangename huiselijke sfeer. Hiervoor is het niet voldoende om de kamer en de feesttafel te versieren. Je moet een interessant amusementsprogramma maken. Je kunt een kant-en-klaar script nemen, of een beetje fantasie tonen en een unieke avond organiseren die je hele familie nog lang zal herinneren.

Vakantie met het gezin
Vakantie met het gezin

Noodzakelijk

  • - afdrukken met spelletjes en wedstrijden
  • - tafel spellen
  • - papier en potloden
  • - kaarsen, sterretjes
  • - puzzels
  • - vuurwerk of luchtlantaarn
  • - CD met karaoke en familievideo

instructies:

Stap 1

Bereid van tevoren verschillende quizzen, grappige raadsels, wedstrijden en tests voor. Je kunt "Brain-ring", "Raad de melodie" spelen of een portretwedstrijd organiseren onder de gasten die aan tafel zitten. Het zal dan interessant zijn om in deze "meesterwerken" getekend op een snelle hand een vader, tante of grootmoeder te herkennen.

Stap 2

Maak een verzameling karaoke-nummers op basis van de muzikale voorkeuren van uw dierbaren. Niet iedereen kan zingen zoals Celine Dion, maar dit is niet nodig voor familiebijeenkomsten. Het belangrijkste is om wat er gebeurt niet al te serieus te nemen, kritiek is hier niet op zijn plaats. Om de competitie extra pit te geven, kun je toneelkostuums maken: pruiken, brillen, capes - accessoires waarmee de artiesten echt aan de rol zullen wennen. Geloof me, het gebrek aan vocale data zal de pret niet in de weg staan, vooral niet als de nummers groovy zijn en je erop kunt dansen.

Stap 3

Voorraad aan bordspellen. Geef je familie 2-3 spellen om uit te kiezen: strategisch, zoals "Monopoly" of "Kolonisten", intellectueel ("Scrabble") of communicatief - "Association", "Crocodile", "Mafia", er zijn veel variaties op deze spellen. Je kunt de puzzels ook neerleggen en nadat de afbeelding is gevouwen, deze met tape vastmaken en uitspelen in de vorm van een veilingkavel. Bedenk zelf de voorwaarden van de tekening. Wie bijvoorbeeld het langste couplet reciteert, krijgt de prijs voor zichzelf.

Stap 4

Geef samen met de uitnodiging voor de viering elk familielid een taak: maak een klein geschenk met je eigen handen. Ze kunnen aan tafel worden geruild. Op feestdagen, zelfs als het een verjaardag is, kunnen kleine symbolische geschenken aan alle gezinsleden worden gedaan. Nodig de gasten uit om wensen te zeggen wanneer ze worden gepresenteerd, zinvol gerelateerd aan wat er in hun doos zit.

Stap 5

Zoek naar oude fotoalbums of familievideo's. Elk jaar wordt het familiearchief aangevuld met nieuwe materialen, die interessanter zijn om te bekijken naarmate ze langer bewaard worden. En als de herinneringen verveeld raken, kun je je gedachten afleiden van het gesprek en een grappige film kijken.

Stap 6

Verras tot slot uw gasten met iets helders en gedenkwaardigs. Versier de cake bijvoorbeeld met sterretjes en breng hem naar binnen met de lichten uit, en geef dan een theekransje bij kaarslicht.

Stap 7

Na een stevig toetje wil je altijd even naar buiten om een frisse neus te halen. Profiteer van het moment voor het belangrijkste hoogtepunt van uw programma - de lancering van vuurwerk, of, in extreme gevallen, een luchtlantaarn, tegen de achtergrond van de nachtelijke hemel, het ziet er niet minder indrukwekkend uit. Na zo'n avond is een armvol aangename indrukken tot de volgende vakantie gegarandeerd.

Aanbevolen: