Waarom Eet Een Persoon Niet Aan De Feesttafel?

Inhoudsopgave:

Waarom Eet Een Persoon Niet Aan De Feesttafel?
Waarom Eet Een Persoon Niet Aan De Feesttafel?

Video: Waarom Eet Een Persoon Niet Aan De Feesttafel?

Video: Waarom Eet Een Persoon Niet Aan De Feesttafel?
Video: Hoe lang kun je zonder eten? 2024, Maart
Anonim

Het is gebruikelijk om alle feestdagen met een feest te vieren. De eigenaren van het huis bereiden een mooie feesttafel met een grote verscheidenheid aan heerlijke salades, warme gerechten en snacks en wachten op de komst van de gasten.

Waarom eet een persoon niet aan de feesttafel?
Waarom eet een persoon niet aan de feesttafel?

Waarom eten gasten niet?

Soms gebeurt het dat de gastvrouw zich ijverig voorbereidde op de komst van gasten, een grote verscheidenheid aan gerechten bereidde, zich zorgen maakte dat er genoeg eten was voor iedereen, en later tijdens het feest blijkt dat sommige gasten praktisch niet eten tijdens de feestelijke tafel. De eerste reactie van de gastvrouw ligt natuurlijk voor de hand. Ze is misschien van streek, twijfelt aan haar culinaire capaciteiten. Het is niet verwonderlijk dat een vriendelijk meisje de gasten probeert te voeden en zich zorgen maakt als ze een verscheidenheid aan salades en warme gerechten intact laten.

Wees allereerst niet boos. Je moet voor jezelf duidelijk begrijpen dat je al het mogelijke hebt gedaan om gasten te ontmoeten, en soms hangen de redenen waarom ze niet met eetlust eten helemaal niet af van je culinaire vaardigheden.

Redenen waarom gasten weigeren te eten

De belangrijkste reden dat een van de gasten de door u gekookte gerechten niet eet, kan zijn dat ze zich niet lekker voelen. Misschien is hij kort voor de uitnodiging voor bezoek vergiftigd en probeert hij zich nu aan een dieet te houden.

Ook kan het voorkomen dat vette gerechten die op tafel staan voor uw gast gecontra-indiceerd zijn op voorschrift van de arts.

De gast mag ook niet eten omdat hij aan het vasten is. In onze tijd herleven christelijke tradities en steeds meer orthodoxe gelovigen proberen het vasten te houden gedurende de door de kerk aangegeven periode.

Het is moeilijk om alles tegelijk op te eten. Soms komt het ook voor dat een persoon niet de mogelijkheid had om de hele dag normaal te eten, wachtte op een feestmaal, maar na een paar lepels voelde hij dat hij vol was. Feit is dat het voor een gevoelige maag moeilijk is om 's nachts een grote hoeveelheid zwaar voedsel te verteren.

Bovendien proberen de gasten waarschijnlijk plaats te maken voor de verjaardagstaart.

Aanbevelingen voor gastvrouwen

Dwing mensen waarvan je denkt dat ze niet genoeg eten niet om meer te eten en voeg nieuwe salades toe aan hun bord. Ieder voelt zelf hoeveel voedsel hij nodig heeft om voldoende binnen te krijgen.

Als je weet dat er mensen met een speciaal dieet onder de gasten zullen zijn, probeer dan een paar gerechten te bereiden die ze veilig kunnen eten.

Probeer op de feesttafel ook niet vettig voedsel te overheersen dat moeilijk verteerbaar is, maar verse groenten, kruiden en fruit.

De enige subjectieve reden waarom een gast niet aan de feesttafel eet, kan zijn verlegenheid zijn. Als een persoon voor de eerste keer wordt uitgenodigd, moet de gastvrouw speciale aandacht aan hem besteden en ervoor zorgen dat hij tijdens de vakantie geen honger heeft.

Om de feestelijke avond leuk en succesvol te maken, bereidt u bovendien niet alleen een tafel voor, maar ook interessante spellen die uw gasten zullen vermaken.

Aanbevolen: