Hoe Een Donkere Bruiloft Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Donkere Bruiloft Te Vieren?
Hoe Een Donkere Bruiloft Te Vieren?

Video: Hoe Een Donkere Bruiloft Te Vieren?

Video: Hoe Een Donkere Bruiloft Te Vieren?
Video: Hoe is de maan ontstaan? | DE MAAN 2024, April
Anonim

31e huwelijksverjaardag - donkere bruiloft. Mensen bedachten een andere naam voor deze viering van het gezamenlijke gezinsleven - een zonnige bruiloft. Dit jubileum kreeg zijn naam lang geleden, toen besloten ze om elk jaar dat ze getrouwd waren te vieren.

Hoe een donkere bruiloft te vieren?
Hoe een donkere bruiloft te vieren?

Wat is een donkere bruiloft?

Alle huwelijksjubilea hebben lang hun oorspronkelijke naam gekregen, die vaak in een komische vorm de aard van de jaren weergaf. 31 jaar is geen jubileum, maar toch is het gebruikelijk om deze datum te vieren. Dit is de eerste verjaardag van het vierde decennium vanaf de datum van de bruiloft, achter de jaren van het gezinsleven, die het paar zij aan zij doorbracht. Ze hebben vast samen kinderen grootgebracht, velen zijn al blij met hun kleinkinderen. Een vaste levensstijl, financiële vrijheid en stabiliteit dragen bij aan een rustig leven in de toekomst. Dit is een overgangsmoment in het gezinsleven, een tijd waarin de dromen van de eens pasgetrouwden volledig uitkomen, en de tijd komt voor de vreugde van wat is bereikt. Dit is het moment waarop een getrouwd stel een vrij leven krijgt, zonder dringende problemen en zorgen. En tussen de echtgenoten, ondanks de jaren geleefd, is alles hetzelfde als voorheen, liefde en warme, tedere relaties heersen. Alle problemen, moeilijkheden, slecht weer en tegenspoed zijn al achter de rug, en voor het echtpaar wacht al het warmste en slimste.

De symbolen van een donkere, zonnige bruiloft zijn de zon, warmte en liefde.

Een donkere bruiloft vieren

Het vieren van een donkere bruiloft moet leuk en soulvol zijn. Er kunnen talloze opties zijn. Het hangt af van de fantasie, financiële draagkracht, temperament, gevoel voor humor van het paar en de tijd van het jaar. Echtgenoten kunnen hun huwelijksverjaardag samen of met een gezin vieren, of gasten uitnodigen en een leuk feest vieren. Valt je huwelijksverjaardag in het voorjaar en de zomer, dan kun je veilig de natuur in. De rinkelende lucht en de geur van weiden laten niemand onverschillig. Zomerweidebloemen geweven in een krans zullen het kapsel van elke dame versieren en gasten verrassen, een boeket lentesleutelbloemen of bloeiende weidezomer zal een speciale charme aan het feest toevoegen.

Barbecue, exotisch fruit, drankjes en bloemen zijn een geweldige combinatie van een feestelijke tafel in de natuur.

U kunt uw huwelijksfeest op het strand organiseren, genietend van de warme lucht, het gele zand en de zon. Amusante en leuke spelletjes, dansen, zwemmen, zonnen en relaxen zullen nog lang in je geheugen blijven. Lichte dranken zullen uw dorst lessen en groenten en fruit, zowel traditioneel als exotisch, zullen niet onopgemerkt blijven bij uw gasten. En probeer niet te vergeten het feest zelf vast te leggen op video of camera.

Als het weer en het seizoen het niet toelaten om uw huwelijksverjaardag in de natuur te vieren, heeft u de mogelijkheid om dit altijd thuis te vieren. Omdat de symboliek van het festival liefde, zon en warmte is, is het helemaal niet moeilijk om een huis in deze geest te decoreren. U kunt gordijnen kiezen in de stijl van de zon en het strand, foto's en posters met uitzicht op de stranden aan de muren plaatsen, een sfeer van zon en warmte creëren. Het zou leuk zijn als het je lukt om van tevoren een fotocollage of fotoboek of een film te maken over de jarenlange gezamenlijke gelukkige gezinsleven van de helden van de gelegenheid. Versier de feesttafel met bloemstukken met bloemen die de zon symboliseren. Gerbera's zien er geweldig uit, zowel in één als verschillende tinten, in combinatie met gele chrysanten of madeliefjes.

Natuurlijk is liefde het belangrijkste kenmerk van een bruiloft met een donkere huidskleur. Het boeket witte rozen, dat de man aan zijn vrouw geeft op de 31e verjaardag van zijn huwelijksleven, zal geweldig zijn. Witte rozen gepresenteerd op de dag van een donkere bruiloft zijn een symbool van puurheid van gevoelens en liefde.

Aanbevolen: