Welke Bruiloften Zijn Er?

Welke Bruiloften Zijn Er?
Welke Bruiloften Zijn Er?

Video: Welke Bruiloften Zijn Er?

Video: Welke Bruiloften Zijn Er?
Video: 4.1 - Welke ondernemingsvormen zijn er en welke aansprakelijkheid hoort daarbij? 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een prachtig feest, onvergetelijk en spannend. Bijna alle volkeren van de wereld maken van een huwelijksceremonie een prachtig feest met verschillende rituelen, luxe traktaties, geluks- en welzijnswensen voor de pasgetrouwden. En als de echtgenoten liefde en wederzijds respect behouden, zullen ze verschillende huwelijksjubilea vele malen vieren.

Welke bruiloften zijn er?
Welke bruiloften zijn er?

Het printhuwelijk wordt gevierd op de eerste verjaardag van hun huwelijk. Het is gebruikelijk dat een man en vrouw producten geven die gemaakt zijn van chintz of ander licht, los materiaal (bijvoorbeeld zijde). Zijden beddengoed is een geweldig cadeau.

De papieren bruiloft wordt gevierd na twee jaar huwelijk. Als cadeau kunt u boeken, fotoalbums en andere soortgelijke producten presenteren.

De lederen bruiloft markeert de derde huwelijksverjaardag. De relatie tussen man en vrouw heeft de test van de eerste periode van karakterslijpen al doorstaan. Leer is immers veel sterker dan chintz en papier en tegelijkertijd flexibel. Het cadeau moet van leer zijn (bijvoorbeeld een leren fotoalbum).

De houten bruiloft wordt gevierd op de 5e verjaardag van het gezinsleven. Een uitstekend cadeau zou een houten kist of houten kralen zijn, of een set snijplanken versierd met houtsnijwerk.

De tinnen bruiloft wordt gevierd op de tiende verjaardag van het huwelijk. Het kan ook amber of roze worden genoemd. Afhankelijk van hoe de helden van de gelegenheid haar het liefst noemen, krijgen ze geschenken van tin, barnsteen of boeketten met rozen.

De glazen bruiloft markeert de vijftiende verjaardag van het huwelijk. Man en vrouw moeten producten van glas of kristal krijgen aangeboden. De naam van de bruiloft is veelzeggend, want glas is sterk, maar kwetsbaar. Daarom moeten echtgenoten tijdens deze periode attent en gevoelig voor elkaar zijn.

Een porseleinen bruiloft wordt gevierd na 20 jaar huwelijk. Een porseleinen servies zou bijvoorbeeld een geweldig cadeau zijn.

Na 25 jaar huwelijk wordt een zilveren bruiloft gevierd. Zilver is een edelmetaal, en dat zegt alles. De gevoelens van het paar hebben de tand des tijds doorstaan. Elk zilverwerk kan een geschenk zijn. Stel dat u een set bestek van dit metaal kunt doneren.

Het parelhuwelijk markeert het 30-jarig jubileum. Als cadeau is het de moeite waard om producten van natuurlijke parels te presenteren, als dit niet mogelijk is, is het raadzaam om het thema en de kleur van parels tijdens de viering te behouden.

Ruby bruiloft wordt gevierd na 40 jaar huwelijk. Echtgenoten krijgen robijnrode sieraden of producten met een rijke robijnrode (kastanjebruine) kleur aangeboden. Bijvoorbeeld dure rode wijn of een lap stof.

De gouden bruiloft markeert de mijlpaal van een halve eeuw samenleven. Hier en zonder woorden is alles duidelijk - de echtgenoten die al zoveel jaren naast elkaar hebben geleefd, hebben niet alleen bewondering verdiend, maar ook gouden geschenken.

De echtgenoten die geluk hebben in de liefde en overeenkomen om voor een langere tijd samen te leven, vieren een smaragd (55 jaar oud), diamant (60 jaar oud), ijzer (65 jaar oud), gezegend (70 jaar oud) en zelfs een kroonhuwelijk (75 jaar getrouwd).

Aanbevolen: