Hoe De Schoonvader Te Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Schoonvader Te Feliciteren?
Hoe De Schoonvader Te Feliciteren?

Video: Hoe De Schoonvader Te Feliciteren?

Video: Hoe De Schoonvader Te Feliciteren?
Video: Originele felicitatie 2024, Mei
Anonim

Om te behagen, schoonmoeder, verzetten schoondochters vaak bergen en tonen ze wonderen van evenwichtsoefening van culinaire kunst en moed, en behandelen ze de schoonvader gemakkelijker en zonder veel schroom. En tevergeefs! Natuurlijk is de schoonvader veel toleranter ten opzichte van zijn schoondochter, maar dit betekent niet dat hij op zijn verjaardag geen soortgelijke inspanningen verdiende. Hoe kun je hem plezieren?

Hoe de schoonvader te feliciteren?
Hoe de schoonvader te feliciteren?

instructies:

Stap 1

Als uw gezin nog jong is en u niet bekend bent met de smaak en voorkeuren van de vader van de echtgenoot, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Het belangrijkste voor mannen is wat de keuze van zijn zoon is, in hoeverre hij voedzaam, warm en comfortabel is. En het enige dat van u wordt verlangd, is onopvallend aan de schoonvader te bewijzen dat de keuze van zijn zoon correct is. Natuurlijk feliciteer je hem met zijn naamdag, maar de onberispelijke schoondochter is goed omdat ze de kleine dingen nooit vergeet. Als u bij de ouders van uw man woont, zorg er dan voor dat u deelneemt aan de voorbereiding van het galadiner. Woont u gescheiden van uw schoonmoeder en bezoekt u hen, neem dan iets mee naar de tafel. Doe geen wonderen - het is voldoende dat je een heerlijk gerecht kookt.

Stap 2

Laat uw kinderen deelnemen aan de voorbereiding van de vakantie. Laat ze iets voor opa tekenen of een felicitatiegedicht leren. Een dochter kan deelnemen aan het versieren van een verjaardagstaart met een inscriptie en vervolgens tegen haar grootvader opscheppen dat ze het heeft gedaan. En de zoon kan een beeldje maken van kegels of een papieren bootje voor zijn grootvader. Als je van felicitaties in verzen houdt, bereid dan een plechtige toespraak voor de schoonvader voor en verdeel deze in kwatrijnen voor alle gezinsleden. Dit zal de jarige doen glimlachen en een geweldig amusement zijn voor kinderen en volwassenen.

Stap 3

Een geschenk kan worden gemaakt van het hele gezin of van elk afzonderlijk. Kinderen kunnen hun grootvader hun gedichten, tekeningen geven, een algemene ansichtkaart ondertekenen. Het maakt niet uit wat je precies geeft. Het is belangrijk dat het geschenk uit de grond van je hart komt en geen lege snuisterij blijkt te zijn. De schoonvader zou niet blij moeten zijn met het souvenir, maar met het besef dat dit cadeau was gekozen, erover nagedacht.

Aanbevolen: