Zo Vier Je Een Verjaardag In De Lente

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Een Verjaardag In De Lente
Zo Vier Je Een Verjaardag In De Lente
Anonim

De lente is een prachtige tijd van het jaar waarin de natuur ontwaakt uit de slaap. Als je verjaardag op dit tijdstip valt, moet je niet thuis zitten. Je kunt immers profiteren van de kansen die de natuur je biedt en een echte lenteverjaardag regelen.

Zo vier je een verjaardag in de lente
Zo vier je een verjaardag in de lente

instructies:

Stap 1

Je hebt nog geen tijd gehad om van de winterpret te genieten, maar de lente is al aangebroken. Als in uw regio het begin van de kalender en de eigenlijke lente niet met elkaar samenvallen, is een verjaardag een geweldige gelegenheid om al die entertainment te onthouden die u nog zeven tot acht maanden zult missen. Neem je vrienden mee naar de schaatsbaan en neem thermosflessen met hete thee, koffie of cacao mee. Je hoeft zeker niet te bevriezen. Gasten kunnen dansen op glad ijs rond de jarige, of een erekring maken ter ere van hem. Als niet al je vrienden skates hebben, maakt het niet uit. Deze zijn voor een klein bedrag direct bij de ijsbaan te huren.

Stap 2

De temperatuur stijgt gestaag, de zon schijnt niet alleen, maar verwarmt ook, de sneeuw begint te smelten, beekjes verschijnen in de laaglanden. Op zo'n moment zit hij niet thuis. Mensen willen naar buiten, genieten van de eerste lentewarmte. Op dit moment is het nog koud om te picknicken, maar een weekend naar een sanatorium of recreatiecentrum gaan is een goede optie. Uw gasten zullen door het bos kunnen wandelen, het smeltende ijs op de rivier kunnen bewonderen, alsof ze in hun kindertijd boten lanceren. En dan staat er een tafel in een warme kamer op je te wachten.

Stap 3

In het voorjaar zijn er pretparken, paintballvelden en paardrijden beschikbaar. Als jij en je gasten jong en actief zijn, ga dan paintballen. Maar zoals je weet, is oorlog oorlog, en de lunch ligt op schema. Na de wedstrijd kun je barbecueën in de recreatieruimte, als de organisator dit heeft voorzien, of je kunt haastig een hapje eten met de bewaarde broodjes en naar het park gaan om nieuwe draaimolens uit te proberen, want je hebt een lange lente dag op voorraad.

Stap 4

Als je het geluk hebt geboren te worden in die prachtige tijd dat de tuinen in bloei staan, ga dan zeker met je gasten naar de natuur. Om dit te doen, is het beter om de datsja of woning van iemand anders te kiezen, zodat u door de tuin kunt wandelen en volop kunt genieten van de geur van bloemen.

Aanbevolen: