Hoe Stuur Je Bloemen?

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Bloemen?
Hoe Stuur Je Bloemen?

Video: Hoe Stuur Je Bloemen?

Video: Hoe Stuur Je Bloemen?
Video: TOP 10 DIY: Как обернуть букет цветов 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat een persoon die een cadeau en bloemen voor de vakantie wil presenteren, ver weg is. En er is geen manier om hem alleen te feliciteren. Een uitstekende oplossing is dan om een presentatie te versturen via een bezorgservice.

Hoe stuur je bloemen?
Hoe stuur je bloemen?

instructies:

Stap 1

De eerste manier om bloemen te versturen is door zelf naar de bloemenwinkel te komen en een bestelling te plaatsen. Bijna alle grote winkels die boeketten, ansichtkaarten en diverse souvenirs verkopen, bieden een bezorgservice aan. Om dit te doen, moet u samen met de verkoper beslissen welke bloemen u wilt geven. Vermeld vervolgens het exacte afleveradres en de achternaam, voornaam, patroniem van de ontvanger. Zorg ervoor dat u uw telefoonnummer achterlaat, zodat de koerier contact met u kan opnemen om deze informatie te verduidelijken.

Stap 2

De volgende manier is bestellen via internet. Deze optie is geschikt voor diegenen die een goede beheersing hebben van moderne elektronische technologieën.

Stap 3

De bestelprocedure is eenvoudig. Als u naar de website van een elektronische bloemenwinkel gaat, kiest u een boeket uit de foto's die worden weergegeven in de virtuele vitrine.

Stap 4

Nadat u de gewenste samenstelling heeft gemarkeerd, vult u de factuurgegevens in en geeft u het bedrag aan dat moet worden overgemaakt naar de rekening van de winkel.

Stap 5

Voer uw contactgegevens in - telefoonnummer en e-mailadres.

Stap 6

Geef de betaalwijze aan. Naast elektronisch geld kan de bloemenbezorging vanuit een virtuele bloemenwinkel worden betaald met een bankkaart, via betaalterminals en ook vanaf een mobiele telefoonrekening.

Stap 7

Zodra het geld op de rekening van de winkel staat (meestal duurt dit een paar minuten), neemt de bezorger contact met je op.

Stap 8

De beheerder kondigt nogmaals de complete set van uw bestelling aan, het aantal en de kleur van de geselecteerde bloemen, evenals het bedrag van de betaling.

Stap 9

Vervolgens geeft hij het adres aan waar het bloemstuk bezorgd moet worden. Vertel ons zo gedetailleerd mogelijk hoe we op de gewenste plaats kunnen komen, zodat de koerier niet verdwaalt.

Stap 10

Levering van de bestelling vindt plaats in twee tot vier uur. Sommige elektronische bloemenwinkels zorgen echter pas voor levering de dag na bestelling. Check dit punt daarom van tevoren.

Stap 11

Vergeet niet om naast een mooi boeket ook nog een kleine aangename verrassing te laten bezorgen. Het kan gastronomische chocolade zijn, een fles champagne, een knuffel of gewoon een kaart met goede wensen.

Aanbevolen: