Waarom Charlie Sheen Besloot Te Stoppen Met Filmen

Waarom Charlie Sheen Besloot Te Stoppen Met Filmen
Waarom Charlie Sheen Besloot Te Stoppen Met Filmen

Video: Waarom Charlie Sheen Besloot Te Stoppen Met Filmen

Video: Waarom Charlie Sheen Besloot Te Stoppen Met Filmen
Video: Charlie Sheen - Alkohol-Rückfall! 2024, April
Anonim

De beruchte 46-jarige Hollywood-acteur Charlie Sheen kondigde eind juni 2012 zijn afscheid aan. Shin is van plan met pensioen te gaan na het filmen van de nieuwe komische televisieserie Anger Management, die hij zijn "zwanenzang" noemt.

Waarom Charlie Sheen besloot te stoppen met filmen
Waarom Charlie Sheen besloot te stoppen met filmen

Carlos Irwin Estevez, in de wereld bekend als Charlie Sheen, maakte zijn televisiedebuut in 1974. In 1979 speelde hij samen met zijn vader, de beroemde filmacteur Martin Sheen, in de film "Apocalypse of Our Days". Dit was Charlie Sheen's eerste optreden op het grote scherm.

In de loop van zijn 30-jarige carrière speelde hij in meer dan 50 films. De film Platoon and Wall Street van Oliver Stone en de komedie Hot Shots uit 1991, die in 1986 en 1987 werd uitgebracht, brachten de acteur echt succes en wereldwijde populariteit.

Ondanks een lichte terugval in zijn carrière in de jaren 90, is Charlie Sheen nu professioneel veel gevraagd. In 2010 werd hij 's werelds best betaalde televisieacteur.

De Hollywood-ster en favoriet van veel kijkers Charlie Sheen werd echter niet alleen hierdoor beroemd. In de jaren negentig bevond hij zich herhaaldelijk in revalidatiecentra om van de drugsverslaving af te komen. De afgelopen jaren schokte de acteur het publiek vaak met zijn ongepast gedrag en wilde capriolen.

In maart 2011 belandde Shin in een ziekenhuisbed na feesten met drugs en alcohol. Dit was de reden voor de vertraging bij het filmen van de serie "Two and a Half Men" met zijn deelname. Filmmaatschappij Warner Bros. annuleerde het contract met de acteur, wat hem echter helemaal niet in wanhoop stortte. In een reactie op zijn ontslag zei Shin dat hij niet zou smeken om zijn baan terug te geven, en hoogstwaarschijnlijk zal het management van het bedrijf hem vragen om terug te keren. Warner Bros. moest de acteur 25 miljoen dollar schadevergoeding betalen omdat zijn ontslag ongegrond werd bevonden.

Eind juni 2012 maakte Charlie Sheen in een interview met The New York Times bekend dat hij van plan is zijn carrière te beëindigen. De acteur zei dat zijn leven is veranderd in een televisiedroom, en hij dankt het lot daarvoor. Maar al meer dan 30 jaar leeft hij in de wereld van de cinema, en dat is helemaal niet gemakkelijk. Op een gegeven moment realiseerde hij zich gewoon dat "hij het beu was om andermans maskers te dragen, een tekst uit te spreken die door iemand was geschreven en in een wereld te leven die door anderen was uitgevonden", en dat er in het leven, naast film, veel is dat zou de moeite waard zijn om te doen. Volgens de acteur is hij van plan zijn toekomstige leven te wijden aan communicatie met dierbaren en voetbal.

Aanbevolen: