Waarom Men Gelooft Dat Je Geen Water Kunt Drinken Met Kerstmis

Inhoudsopgave:

Waarom Men Gelooft Dat Je Geen Water Kunt Drinken Met Kerstmis
Waarom Men Gelooft Dat Je Geen Water Kunt Drinken Met Kerstmis

Video: Waarom Men Gelooft Dat Je Geen Water Kunt Drinken Met Kerstmis

Video: Waarom Men Gelooft Dat Je Geen Water Kunt Drinken Met Kerstmis
Video: Laslo drinkt geen water uit de kraan, want dat is ongezond 2024, April
Anonim

Er is een populaire overtuiging dat je op eerste kerstdag geen water moet drinken. Waar komt het vandaan en verbiedt de kerk het drinken van gewoon water op 7 januari echt?

Kerstmis
Kerstmis

Kun je water drinken met Kerstmis?

De overtuiging dat je op 7 januari geen water moet drinken, bestaat al heel lang. Ze zeggen dat het drinken van water met Kerstmis in de komende zeven jaar niet gelukkig zal zijn, en als je echt wilt drinken, krijg je geen water. Ze zeggen ook dat ze in de zomer gekweld zullen worden door intense dorst.

De kerk verbiedt echter op geen enkele manier drinkwater. De enige uitzondering is water op tafel, niet water in het algemeen. Mensen die met Kerstmis naar de diensten gaan, hebben de regel 'geen eten of drinken', maar de rest niet.

Als je water drinkt met Kerstmis, gebeurt er in de toekomst niets gevaarlijks. Het is beter om alcoholische dranken, frisdranken, thee, koffie en drinkwater uit te sluiten, integendeel. Zoals je weet, bestaat een persoon voor 80% uit water en het is van vitaal belang voor hem, daarom zal water niets slechts doen.

Mag ik op eerste kerstdag gaan vissen?

Nog een spannende vraag over water. Hier moet echter een voorbehoud worden gemaakt, vissen gaat meer over dieren dan over water. Zoals u weet, is het doden van dieren van 7 tot 19 januari over het algemeen een zonde, ook vissen. Het is absoluut onwenselijk om te gaan vissen, hoewel het niet bij wet verboden is. Zelfs op het gebied van rust adviseert de kerk gelovigen niet: vang een vis en laat hem gaan.

Tijdens de religieuze feestdagen van het nieuwe jaar is het beter om alle vis- en jachttochten uit te sluiten, het is beter om naar kerkdiensten te gaan of tijd door te brengen met uw gezin.

Aanbevolen: