Waar In Moskou Je Kunt Relaxen Aan Het Water

Inhoudsopgave:

Waar In Moskou Je Kunt Relaxen Aan Het Water
Waar In Moskou Je Kunt Relaxen Aan Het Water

Video: Waar In Moskou Je Kunt Relaxen Aan Het Water

Video: Waar In Moskou Je Kunt Relaxen Aan Het Water
Video: Deze muziek kan voor altijd beluisterd worden !!! De mooiste muziek ter wereld! 2024, Maart
Anonim

De zomer in Moskou is nog maar net begonnen, maar de eerste hitte van juni is al begonnen om zijn eigen aanpassingen te doen aan de plannen van Moskovieten. In plaats van lang geplande reizen naar openbare evenementen, interessante concerten en tentoonstellingen, wil je gewoon een gezellige plek aan het water vinden en gewoon zonnebaden.

Parkeer ze. Gorki
Parkeer ze. Gorki

Tuinvijver

Niet ver van de metrostations Timiryazevskaya en Voikovskaya, in de diepten van het schaduwrijke Timiryazevsky-bospark, is er een grote tuinvijver, die wordt beschouwd als een van de grootste stuwmeren in Moskou. Het grondgebied van het strand zelf is niet erg groot, maar heeft tegelijkertijd alle apparatuur die nodig is voor een volwaardige actieve rust. Vakantiegangers aan de vijver kunnen gebruik maken van ligstoelen, douches en ingerichte kleedruimtes. Sportliefhebbers zullen genieten van de tafeltennistafels en het volleybalveld, terwijl kinderen zullen genieten van de speeltuin met schommels en glijbanen. Er is een bootstation op de pier met catamarans en bootverhuur.

Strand in Serebryany Bor

Tegenwoordig wordt Serebryany Bor beschouwd als het schoonste deel van de hoofdstad voor recreatie en zwemmen. Er zijn hier meerdere stranden tegelijk. Onlangs heeft strand nummer 3 een kleine verbouwing ondergaan, waarna vakantiegangers gebruik konden maken van volledig nieuwe douches, verhuur van sportuitrustingen, banken en kleedkamers. De zandbedekking werd volledig vervangen en eindelijk kreeg het strand in Serebryany Bor een eigen gratis wifi-zone. Entertainment omvat tafeltennis, volleybal en bootverhuur, en een plaatselijk café zal iedereen graag eten geven.

Strand in Gorky Park

Het idee om een strandgebied te creëren in Gorky Park is letterlijk uit het niets geboren. En de lucht was gevuld met het verbazingwekkende aroma van de Moskou-rivier, een overvloed aan kleine vijvers en een zonnige atmosfeer. De strandruimte die zich uitstrekt langs de Pushkinskaya-dijk wordt het Olive Beach genoemd vanwege het prachtige ontwerp van de bomen met dezelfde naam, en de chique infrastructuur voegt slechts een vleugje exotisme toe aan de relatie tussen natuur en mens.

Strand in Filevsky-park

Op het grondgebied van het park in Fili is een relatief jong strandgebied geopend. Om precies te zijn, vroeger lag hier het strand, alleen de noodzakelijke infrastructuur ontbrak volledig. Op dit moment bereikt het gebied van het strand van Filevsky twee hectare en is het uitgerust met douches, parasols, ligstoelen en kleedhokjes. Naast het traditionele sportveld is er een speeltuin met fitnesstoestellen en een privézwembad, waarvan de aanleg recentelijk is afgerond.

Het Bassein

Naast natuurlijke stuwmeren worden tegenwoordig veel recreatiegebieden met zwembaden gebruikt, wat erg populair is bij vakantiegangers. Een van deze plaatsen is het strandgedeelte in Sokolniki Park, dat dagelijks geopend is van 10-00 tot 20-00. Er is hier echt veel amusement. Naast zwemmen in twee zwembaden kun je pingpongen en frisbeeën, aerobics of yoga spelen. Ligstoelen, handdoeken en sportuitrusting worden ter plaatse gehuurd. De kinderen zijn dol op de speeltuin met schommels en spelletjes. Een café met een zomerterras, kleedkamers en douches staan altijd ten dienste van vakantiegangers.

Aanbevolen: