Hoe Niet Te Bellen Op Feestdagen

Inhoudsopgave:

Hoe Niet Te Bellen Op Feestdagen
Hoe Niet Te Bellen Op Feestdagen

Video: Hoe Niet Te Bellen Op Feestdagen

Video: Hoe Niet Te Bellen Op Feestdagen
Video: Divali boodschap 2019 - Wat betekent het en wat betekenen de feestdagen eromheen 2024, Maart
Anonim

Een vakantie is een leuk en gezellig evenement dat betekent ontmoeting met familie of vrienden. Het wordt alleen overschaduwd door het feit dat een onmisbaar attribuut van zo'n dag een overvloedige tafel vol verleidingen is, die op gewone dagen vrij gemakkelijk te weigeren is. Om tijdens de feestdagen niet aan te komen, volgt u een paar eenvoudige regels, en weelderige feesten zullen uw figuur niet schaden.

Hoe niet te bellen op feestdagen
Hoe niet te bellen op feestdagen

instructies:

Stap 1

Sla geen ontbijt of lunch over in afwachting van een feestelijk diner. Volg uw normale dieet en heb geen honger. Om niet in de verleiding te komen, eet integendeel iets gezonds voordat je op vakantie gaat.

Stap 2

Kies een outfit die niet strak zit, maar is afgestemd op je figuur en redelijk strak. In zo'n jurk zal het resultaat van te veel eten onmiddellijk merkbaar worden in de vorm van een afgeronde en uitstekende buik. Althans om esthetische redenen kun je je gemakkelijk beperken tot de hoeveelheid die je eet.

Stap 3

Weiger om zeker al die gerechten te proberen die op tafel staan. Het eten van een traditionele calorierijke salade "Olivier" of haring "Onder een bontjas" kan heel goed voorbijgaan zonder uw deelname. Voeg beetje bij beetje wat heerlijke en zeldzame gerechten met groenten toe aan jezelf, eet ze langzaam op, probeer de smaak te voelen en te genieten, en vul je maag niet.

Stap 4

Maak geen misbruik van alcohol, zelfs niet van een kleine hoeveelheid waarvan je heel goed in staat bent om de hoeveelheid gegeten voedsel te stoppen en over te hevelen naar de categorie "snacks". In dit geval zult u waarschijnlijk niet veel plezier beleven aan de kwaliteit en smaak van de gerechten, maar u kunt tijdens de feestdagen gemakkelijk te veel eten en aankomen. Bovendien is alcohol een vrij calorierijk product en zelfs in 100 g droge wijn is het gehalte bijna 100 calorieën. Vooral calorierijk in de letterlijke zin van het woord "sterke dranken" - glühwein, grog. Verdun de wijn met stilstaand mineraalwater, het zal zijn smaak niet bederven en je kunt veel minder drinken.

Stap 5

Wacht niet tot je al een voelbare zwaarte in de maag voelt, ga niet de hele tijd aan tafel zitten en probeer het een of het ander. Ga vaker van tafel, neem deel aan gesprekken en entertainment, ga naar buiten voor een frisse neus. Het gevoel van verzadiging ontstaat iets later nadat het lichaam al verzadigd is. Laat het hem weten door een pauze te nemen van het eten.

Aanbevolen: