Hoe Te Ontspannen Op Russische Feestdagen

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen Op Russische Feestdagen
Hoe Te Ontspannen Op Russische Feestdagen

Video: Hoe Te Ontspannen Op Russische Feestdagen

Video: Hoe Te Ontspannen Op Russische Feestdagen
Video: Это Видео Очень Расслабляет (Русские Субтитры) 2024, April
Anonim

Rusland is een van de weinige landen waar enorm veel vrije dagen zijn. Nieuwjaar, dat 10 dagen wordt gevierd, lange meivakantie, 8 maart en 23 februari. Ik zou deze dagen niet alleen thuis voor de tv willen doorbrengen, maar ook mijn vrije tijd aan iets nuttigs willen besteden.

Hoe te ontspannen op Russische feestdagen
Hoe te ontspannen op Russische feestdagen

instructies:

Stap 1

Als je niet ver wilt gaan, let dan op de culturele en uitgaanscentra in de buurt van het huis. Bowlen, quasar, biljart helpen om de feestelijke avond te verdrijven en te kletsen met vrienden.

Stap 2

Als je genoeg hebt van het gebruikelijke entertainment, ga dan voor spannende indrukken. Ballonvaren, parachutespringen, quadrijden en sneeuwscooteren zijn geweldige manieren om te ontspannen en een verschil te maken. Meld je van tevoren aan voor extreem entertainment. Ze zijn erg populair en zijn mogelijk niet beschikbaar tijdens de vakantie.

Stap 3

Rusland is een enorm en interessant land. Terwijl ze vakanties in het buitenland doorbrengen, weten velen niet eens hoeveel attracties er in hun thuisland zijn. Een van de meest populaire routes is de Gouden Ring. Het omvat steden uit de provincies die grenzen aan de regio Moskou. Dit zijn Suzdal, Vladimir, Pereslavl-Zalessky, Sergiev Posad en enkele anderen. Dit zijn zeer oude en mooie steden. Je kunt ze allebei zien met een rondleiding, met de bus, of op eigen gelegenheid, met de auto. Deze route is geliefd bij buitenlandse toeristen, dus de service in hotels en restaurants wordt op peil gehouden.

Stap 4

Tijdens de lange wintervakanties kun je niet alleen de omliggende steden zien, maar ook een lange reis maken. Bijvoorbeeld naar Baikal. Zelfs in de winter trekt dit tektonische meer de aandacht van toeristen. Het ijs op het Baikalmeer is zo transparant dat je door een meter dikke laag het onderwaterleven kunt zien. Bovendien is de flora en fauna rond het meer grotendeels endemisch. Wat niet alleen interessant is voor biologen, maar ook voor gewone reizigers. Het Baikalmeer trekt liefhebbers van het bovennatuurlijke aan, omdat er vaak verschijnselen zijn die niet zijn verklaard in de wetenschappelijke gemeenschap.

Stap 5

In Rusland zijn er genoeg monumenten uit de oudheid en ongelooflijke schoonheid van landschappen, die in geen enkel land ter wereld analogen hebben. Het enige nadeel van thuis rusten zijn de hoge kosten. Twee weken Turkije zijn ongeveer drie keer goedkoper dan een weekreis van Moskou naar Baikal. Daarom brengen toeristen hun vakantie het liefst door in comfortabele hotels in het buitenland. En helaas denken ze er niet eens aan om naar onbekende Russische regio's te reizen.

Aanbevolen: