Liefdesverhaal En Pre-wedding Fotoshoot - Wat Is Het Verschil?

Liefdesverhaal En Pre-wedding Fotoshoot - Wat Is Het Verschil?
Liefdesverhaal En Pre-wedding Fotoshoot - Wat Is Het Verschil?

Video: Liefdesverhaal En Pre-wedding Fotoshoot - Wat Is Het Verschil?

Video: Liefdesverhaal En Pre-wedding Fotoshoot - Wat Is Het Verschil?
Video: Pre Wedding Photoshoot Vlog @ Chikmagalur || Day - 1 || Telugu Tutorials || 𝐏𝐫𝐚𝐬𝐚𝐝 𝐏𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚𝐥𝐬 2024, April
Anonim

Tegenwoordig wordt de uitdrukking "Liefdesverhaal" gehoord door iedereen die op de een of andere manier verbonden is met bruiloften of er gewoon in geïnteresseerd is. Maar heel weinig mensen weten hoe het liefdesverhaal verschilt van pre-huwelijksfotografie. Je zou kunnen denken dat ze hetzelfde zijn. Maar in werkelijkheid zijn dit volgens professionele fotografen twee totaal verschillende concepten.

Liefdesverhaal en pre-wedding fotoshoot - wat is het verschil?
Liefdesverhaal en pre-wedding fotoshoot - wat is het verschil?

Wat is een liefdesverhaal?

Dit is een soort verhaal van twee geliefden, dat uitgroeit tot een hele film. Het weerspiegelt de kennismakingsmomenten van jonge mensen, enkele belangrijke gebeurtenissen in de ontwikkeling van hun relatie, evenals verschillende interessante momenten. Maar het belangrijkste is een huwelijksaanzoek.

Wat is een pre-wedding fotosessie?

Dit is een soort fotografie, die zijn eigen script en een basisidee heeft, evenals verschillende attributen, accessoires, rekwisieten en outfits. In de regel is dit een reis naar de natuur of een gewone wandeling door de stad, die kort voor de bruiloft zelf plaatsvindt. Pre-wedding fotografie is veel goedkoper dan Love story.

Er is nog steeds een verschil tussen Love Story en een pre-wedding fotoshoot. Maar pre-huwelijksfotografie en Love Story hebben ook vergelijkbare momenten:

  • Het idee en de uitvoering van het Liefdesverhaal en de huwelijksfotografie worden samen met de fotograaf gemaakt. Liefhebbers vertellen hun gedachten en ideeën, en een professional helpt om deze ideeën vakkundig tot leven te brengen.
  • Morele voorbereiding op liefdesverhaal en pre-huwelijksfotografie. Je moet de fotograaf / videograaf leren kennen en proberen te ontspannen voor de camera, je zelfverzekerd en natuurlijk voelen, zodat de foto's of video's levendig, levendig en echt zijn. Alleen dergelijk personeel zal u vele, vele jaren kunnen plezieren.

Oprechte en ware gevoelens zijn de sleutel tot een succesvol en sterk toekomstig gezin. Leg je emoties vast op de camera voor pre-huwelijksfotografie of liefdesverhaal. Laat dit moment herinnerd worden vanwege zijn uniekheid, levendige gevoelens en onvergetelijke indrukken die nog vele jaren in je geheugen zullen blijven.

Aanbevolen: