Waar In Moskou Is Er Gratis Fietsverhuur

Waar In Moskou Is Er Gratis Fietsverhuur
Waar In Moskou Is Er Gratis Fietsverhuur

Video: Waar In Moskou Is Er Gratis Fietsverhuur

Video: Waar In Moskou Is Er Gratis Fietsverhuur
Video: УЗБЕКИСТОН ТЕЗКОР ХАБАР МУСЛИМ МАГОМАЕВ СУРХОНДАРЙОДА 2024, April
Anonim

De uitvoering van het VeloRussia-project is begonnen in Moskou, waaraan de Vereniging van Organisaties op het gebied van Fietsinfrastructuur en Sportontwikkeling (ARVIS) en de Bank of Moscow deelnemen. Op 30 augustus 2012 hebben enkele van de topleiders van deze organisaties in Sokolniki het eerste gratis fietsverhuurpunt ingehuldigd.

Waar in Moskou is er gratis fietsverhuur
Waar in Moskou is er gratis fietsverhuur

Shamil Tarpishchev, lid van de Raad voor Lichamelijke Cultuur en Sport onder de president van Rusland, nam deel aan de ceremonie die was gewijd aan de start van de uitvoering van het federale doelproject. De directeur van Sokolniki Park, Andrey Lapshin, en een vertegenwoordiger van de Bank van Moskou, sneden plechtig het lint door en het eerste gratis verhuurpunt begon zijn werk. Voorheen kon iedereen de gloednieuwe fietsen testen van een basketballer van het Dynamo-team van de hoofdstad. In totaal zullen verhuurcentra tweehonderd eenheden fietsuitrusting van verschillende modellen hebben - wandel-, berg-, heren-, dames-, tiener- en kinderfietsen. Ze zijn allemaal gemaakt van vandaalbestendige materialen, voorzien van extra duurzame banden en geschilderd in de bedrijfskleuren van de Bank of Moscow.

De verhuurterminals in Sokolniki bleven op dezelfde plaatsen - op de kruising van Sand Alley met Mitkovsky Proezd en op de Main Steeg van het park. Maar nu kun je op elke dag van 11 tot 21 uur gratis anderhalf uur een fiets huren. Het is waar dat u een bedrag van tweeduizend roebel bij u moet hebben - ze moeten als onderpand worden achtergelaten. Naast de borg moet u in het bezit zijn van een identiteitsbewijs - een paspoort of een rijbewijs. Als het paspoort de juiste merktekens heeft, kunnen er nog twee extra fietsen worden geleend voor gezinsleden.

Na de opening van pilootverhuurpunten in Sokolniki, zouden vergelijkbare punten moeten verschijnen in andere parken in Moskou - in Neskuchny Sad, op Mussenheuvels, in de parken Fili en Severnoye Tushino. Volgens de plannen van de "Bank of Moscow" zullen dat er voorlopig zeven zijn en zou de actie met gratis verhuur acht weken moeten duren. De bank is voornemens om dergelijke huurpunten te gebruiken als promotiemateriaal voor haar producten gericht op jongeren. En als het effect positief is voor de financiële instelling, zal het aantal gratis fietsverhuurpunten dat het sponsort in Moskou toenemen.

Aanbevolen: