Hoe Was Het SMS-snelkieskampioenschap?

Hoe Was Het SMS-snelkieskampioenschap?
Hoe Was Het SMS-snelkieskampioenschap?

Video: Hoe Was Het SMS-snelkieskampioenschap?

Video: Hoe Was Het SMS-snelkieskampioenschap?
Video: Magnetic Car/Vehicle GPS Tracker GPS трекер 5000mAh Li-battery TKSTAR TK905/G218 2024, April
Anonim

De Amerikaanse National SMS Speed Dialing Contest werd dit jaar voor de tiende keer gehouden. De deelnemers gebruikten telefoons met drukknoppen - LG, de sponsor van het evenement, wil om de een of andere reden niet bij de tijd blijven en doorgaan naar wedstrijden op het touchscreen. Misschien is dit de reden waarom de kampioen van vorig jaar dit jaar de winnaar van de competitie werd.

Hoe was het SMS-snelkieskampioenschap?
Hoe was het SMS-snelkieskampioenschap?

De wedstrijd trok de aandacht van 11.000 sollicitanten en uit elke duizend sollicitanten werd een van de beste geselecteerd voor de laatste ronde. De slotetappe vond op 8 augustus plaats op het beroemde New York Times Square en bestond uit vier rondes. De meest triviale oefening was het zo snel mogelijk typen van de gegeven tekst. In een andere wedstrijd werden de deelnemers gevraagd om verschillende soorten tekstafkortingen te ontcijferen die worden gebruikt bij het uitwisselen van "sms". Vervolgens typten de deelnemers geblinddoekt teksten in, en in de laatste ronde moesten ze tijdens het typen zelfs hun handen met de telefoon op hun rug vasthouden. Alle aanvragers gebruikten dezelfde LG Optimus Zip mobiele telefoons met een QWERTY-toetsenbord.

De juryleden beoordeelden de snelheid en nauwkeurigheid van de testtaken, evenals de vingervlugheid van de kandidaten. Als gevolg hiervan herkenden ze Austin Wierschke, een 17-jarige student uit Rhinelander, Wisconsin, als de eigenaar van Amerika's snelste vingers. Hij was in staat om een sms-bericht van 139 tekens te typen met de toevoeging van verschillende speciale tekens, interpunctie en de regels voor hoofdletters in 39 seconden.

Volgens Austin trainde hij hard en bereikte hij iedereen die hij kende met zijn sms-berichten, soms stuurde hij 500 berichten per dag. Waarschijnlijk zal hij nu een deel van de prijs $ 50.000 aan zijn provider moeten geven, en de resterende student is van plan het collegegeld uit te geven. Austin was de winnaar van de vorige wedstrijd. De jonge Amerikaan verwacht volgend jaar met behulp van deze wedstrijd zijn onderwijsbudget aan te vullen.

De tweede prijswinnaar van de wedstrijd - de 16-jarige zwarte Kent Augustine uit New York's Queens - stond niet ver achter de winnaar en werd aangemoedigd door een cheque van $ 10.000.

Aanbevolen: