Hoe Teken Je Tekeningen Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Tekeningen Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Teken Je Tekeningen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Teken Je Tekeningen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Teken Je Tekeningen Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Hoe teken je Gelukkig Nieuw Jaar 2019 in stappen!! 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een feestdag voor het hele gezin, en het is beter om je er allemaal samen op voor te bereiden, dan heb je geen tekort aan helpers. Versier de kamer waarin je het nieuwe jaar gaat vieren met alle ideeën van familieleden. Iemand zal zich zeker de traditie herinneren van het schilderen van ramen met nieuwjaarstekeningen.

Hoe teken je tekeningen voor het nieuwe jaar
Hoe teken je tekeningen voor het nieuwe jaar

Het is nodig

  • - Gouache / glas in lood verven;
  • - borstels;
  • - water;
  • - spons;
  • - glasreiniger.

instructies:

Stap 1

Selecteer het raam of de ramen waarop u wilt schilderen. Was het glas met glasreiniger zodat de verf goed hecht, veeg de ruit goed af om te drogen. Zoek enkele ansichtkaarten met nieuwjaarstekeningen die niet al te moeilijk te reproduceren zijn. Je kunt ook een stencil van een afbeelding maken van dik karton.

Stap 2

Je kunt het nog lastiger maken - download een foto van internet, vergroot hem en plak hem met plakband op de andere kant van het glas. Nu heb je altijd een foto voor je ogen - je hoeft er alleen maar direct op te tekenen, en dan, als je het origineel eraf haalt, blijft alleen je ingenieuze tekening voor het nieuwe jaar over!

Stap 3

U kunt schilderen met gouache of speciale verf op glas. Kinderglas-in-loodverf wordt eerst op de film aangebracht en vervolgens op het glas overgebracht - zo wordt een tekening verkregen die meerdere keren wordt gebruikt. Gebruik spuitbussen voor sneeuw en vorst.

Stap 4

Wanneer de nieuwjaarstekening droog is, trek je de contouren en de contouren van alle details over met een dunne borstel met zwarte verf. Tekeningen gemaakt met slechts één witte verf zien er stijlvol uit. Zelfs als je geen plakkaatverf hebt, kun je tandpasta gebruiken en ermee schilderen.

Stap 5

Organiseer een soort wedstrijd voor familieleden om ramen te schilderen - laat iedereen zijn eigen raam schilderen, en dan allemaal samen de creativiteit evalueren en de winnaar bepalen, die de prijs krijgt. Het tekenen van nieuwjaarstekeningen op ramen kan jarenlang uw goede traditie worden. Vergeet niet om na de vakantie, op dezelfde manier, allemaal samen, de verf van het glas te wassen.

Aanbevolen: